mrle 8660 Napisano Januar 17, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim MZ etz250, uplatio sam polovan Bandit400, trebalo bi da uskoro stigne. Ako neko zna nesto o ovom motoru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Mrle! To je najlepši, najbolji motor na svetu, videæeš!!! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Januar 17, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Mrle! To je najlepši' date=' najbolji motor na svetu, videæeš!!! :wink:[/quote'] Da, inace i nekoliko mojih bliskih prijatelja vozi motore, bili smo na nekoliko moto skupova, Novi sad, Indjija, Pancevo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 17, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Januar 17, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me i u galeriji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti par reèi o Banditu 600, možda ti nešto pomogne da se bolje oseæaš dok èekaš svog bandita... http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3416&highlight=predstavljanje najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Januar 17, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti par reèi o Banditu 600, možda ti nešto pomogne da se bolje oseæaš dok èekaš svog bandita... http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3416&highlight=predstavljanje hvala. Ovde je prica o novom modelu, moj je 90to godiste, to je onaj sa starom viljuskom i ramom. Kupujem ga preko firme Starter sa Palica. Videcu krajem februara kakav sam posao napravio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Šta god budeš vozio sjeæaæeš se svoga ETZ-a. Moj TS/1 i ja smo se družili lijepih 140.000 KM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 18, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan welcome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 18, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je bandit......pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nego sto se tice Bandita zar nije bolje da uzme onaj od 600cc zbog delova kasnije :roll: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Šta god budeš vozio sjeæaæeš se svoga ETZ-a. Moj TS/1 i ja smo se družili lijepih 140.000 KM. To sam cuo od mnogih, neverovatno ali istinito... Dobrodosao covek i srecan tii novi motor!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris mx1 0 Napisano Januar 18, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Januar 18, 2007 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 18, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSAO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti par reèi o Banditu 600' date=' možda ti nešto pomogne da se bolje oseæaš dok èekaš svog bandita... http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3416&highlight=predstavljanje hvala. Ovde je prica o novom modelu, moj je 90to godiste, to je onaj sa starom viljuskom i ramom. Kupujem ga preko firme Starter sa Palica. Videcu krajem februara kakav sam posao napravio. [/quote']Aj posto je bilo reci o doticnoj firmi i uvozu ranije na forumu javi kako si prosao sa kupovinom...pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 18, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosho, bice to prijatna promjena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Januar 18, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti par reèi o Banditu 600' date=' možda ti nešto pomogne da se bolje oseæaš dok èekaš svog bandita... http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3416&highlight=predstavljanje hvala. Ovde je prica o novom modelu, moj je 90to godiste, to je onaj sa starom viljuskom i ramom. Kupujem ga preko firme Starter sa Palica. Videcu krajem februara kakav sam posao napravio. [/quote']Aj posto je bilo reci o doticnoj firmi i uvozu ranije na forumu javi kako si prosao sa kupovinom...pozdrav Nisam naleteo na tu temu na forumu. Kakva su iskustva sa tom firmom? Mislim , lik ima prodavnicu motora, uvoznik je motora URAL, u radnji trenutno ima 15-ak motora, do sada je sve islo ok, sem sto je datum dolaska motora pomeren sa februara na kraj meseca, prvu nedelju marta. Bio sam una Palicu kod njega, nije u pitanju neka garaza, vec prava prodavnica motora i moto opreme. Videcemo sta ce da bude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 18, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma bila je prica o tome da li je pametno davati pare unapred oslanajuci se samo na sliku motora...ja sam bio misljenja da ne treba davati pare dok se ne vidi i isproba motor-ali moze i "ko ne riskira,ne profitira"...u svakom slucaju nadam se da ce sve ispasti ok.Ako se dobro secam ti motori stizu iz Japana a kod njih se prodaje Bandit 400 za koji je kod nas malo teze naci delove.To je ukratko bila tema...javi kako si prosao-pozdrav.PS.Posto sam pre par meseci razgovarao sa tim likom sto uvozi motore-delovao je posteno i posto sam mu se zahvalio i odbio ga zbog davanja para unapred ok je reagovao i zamolio me da mu dam email nebi li mi on poslao katalog i cenovnik pa da ja ponudim ljudima koje znam.Kazem delovao je ok pa me bas interesuje kako ce sve to proteci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo ti hvali EmZejca i rješavaj ga se što prije. Dobrodošao brate naš!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...