marex86 1 Napisano Octobar 3, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ewo wec neko wreme chitam stvari po forumu, pa rekoh kranje wreme bi bilo da se registrujem i predstawim ekipi Kao shto se moze predpostawiti (iz nika) ime mi je Marko, i iz Beograda sam. Trenutno nemam motor, ali je u planu.... Uchio da wozim na Tomosu matiku, dok josh nisam mogao nogama da dohwatim asfalt. Imao sam skuter, gilera stalker, od 2002 do 2004 prodao to i od tada nishta nisam uzeo, iako sam imao nameru :-[ Izmedju swega toga wozio par motora od drugara, najache shto sam probao do sada je benelli tnt 1130, i mogu reci da je opaka makina *kez* Loodowao na skuteru, pao par puta, obarali me (taksista) al nishta strashno, povrede su bile gore dok sam padao sa roshki i bajsa! Probacu da nadjem slike skutera pa cu ih okachiti owde. Toliko od mene za sada. Ps. Logo wam je extra, a koliko sam uspeo da prowalim chitajuci forum, ekipa na forumu josh bolja. Pozdraw i nadam se dobrom druzenju Ewo i slika skutera. Owo su slike na dan prodaje Mislio sam da ce biti lako prodati ga ali nije bilo :'( Lik koji ga je kupio nije znao da wozi tako da mi je ta prodaja josh teze pala kad sam ga wideo kako krece (malo lewo desno po putu) onako neiskusno, al shta da se radi moralo je tako. Owog "dzawolchicha" napred sam imao i na kacigi izrezanog od reflektujuce folije, pa je mnogo dobro izgledalo na swetlosti farowa a i bilo upadljiwo (em korisno, em po meni mnogo dobro izgledalo) Ps ako neko prepoznaj motor i ako sam mu neshto skriwio, jbg mladost loodost... Eto tako to je to za sada, ako se setim josh necheg bitnog pisacu, ilia ko nekoga neshto zanima odgoworicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 3, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dag 1 Napisano Octobar 3, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: New Pezos Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 4, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...