Nucleus 101 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u vlasnistvu mog brata, 2000. god., presao 23600km, u odlicnom stanju, registrovan do maja 2010., redovno servisiran, fabricki kofer, vizir. tel. 063/8004-729 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan jel ima nekih ostecenja tipa ogrebotine, naprsline, naprsao sic sedista i sl???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ogrebotina, naprslina i slicnih ostecenja na plastikama nema, postoji nekoliko sitnih riseva koji se skoro i ne primecuju, na sicu (na vozacevom delu) postoji jedna pukotina, vidi se na slici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ogrebotina, naprslina i slicnih ostecenja na plastikama nema, postoji nekoliko sitnih riseva koji se skoro i ne primecuju, na sicu (na vozacevom delu) postoji jedna pukotina, vidi se na slici. Vidim! Ok nisam obratio paznju..ja sam ti tu potencijalni kupac al mi je cena suvise potentna pa cu sacekati sa strane koji dan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Liberty + 600 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Liberty + 600 eura. Zarkod imas PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ne odgovaras na pp, ako imas neke dileme ili ti moja ponuda ne odgovara o.k. Meni nije hica posto sam zadovoljan sa svojim skuterom i u planu mi je farbanje za sledecu sezonu ali tek kad se slosi vreme. Posto si ti tvog super ofarbao palo mo je na pamet da bi ti ova kombinacija najvise odgovarala kao i meni jer meni treba malo jaci sukter za medjugradske relacije sledeceg leta kad bi isao sa sela na posao.Pozdrav i odgovori mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Octobar 12, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za transalp 94god. ? ekstra stanje 2500€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za transalp 94god. ? ekstra stanje 2500€ Zamena eventualno za skuter manje kubikaze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 19, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cena za kesh 1150 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...