Cope 215 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Moto taxi u Venecueli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA! Shto ovo kod nas ne uvedu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vala, pare bi zaradili preko leta za dzeparac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 17, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Stajes samo dobrim ribama i nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je o venecuealnskom taksiju prièao komšija koji èesro skita svetom. Kaže da ondašnji moto-taksisti imaju posla preko glave, jer je tamo suludo negde krenuti kolima... Ne bi me zaèudilo da i kod nas neko pokrene neko taksi udruženje dvotoèkaša! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmišljao o toj ideji, ali se pitam koliko bi ljudi na ulici bili voljni da sednu iza nekog.... I ovako nas ne vole previše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmišljao o toj ideji' date=' ali se pitam koliko bi ljudi na ulici bili voljni da sednu iza nekog.... I ovako nas ne vole previše[/quote'] Èak i najglasniji zagovnjornici protivu dvotoèkaša bi prvi seli, u špicu kad sve stane od Genexa do Konjarnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Januar 17, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam razmisljamo ali meni je veci problem da li bi svaku budalu stavio na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Januar 17, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bih se oma prijavio da taksiram... Kakve veze ko ti je iza vidis da je tolko usko da ne mozete da padnede pa makar i hteli to... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...