bigbad86 825 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan E CVRC prelazi 1100 Mnogo je lep, ovako nesto bih hteo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Mart 9, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trosi li ulje ovaj moped ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo neko rece - ko stvarno voli motore ne moze da ne voli ovaj prelep je... metal !!! Inace, svi vi koji se nesto cudite i uporedjujete ga sa nekim drugim Hondinim modelima prvo procitajte par tekstova o njemu i bice vam jasno zasto je napravljen... u cast 50 godina CB modela Inace ne treba ga porediti sa hornetom 900 jer je veci od njega oko 5 cm u wheelbase... dakle blizu je gabaritima Cb 1300 sto je po meni jos jedan plus uz sav onaj retro metal look Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Mart 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ulazim u grupu ljudi kojima se ovo ne svidja. Gde je neka agresivnost? Bar da su mu rep malo podigli, ovako mi je nekako mator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Stevane poenta je da se obelezi pola veka CB modela a retro style sigurno ne znaci agresivnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Mart 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo nikoga da uvredim, samo sam rekao svoje misljenje.Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. CB900 takodje vuce pomalo na retro, ali opet izgleda mnogo ozbiljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo nikoga da uvredim, samo sam rekao svoje misljenje.Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio. CB900 takodje vuce pomalo na retro, ali opet izgleda mnogo ozbiljnije. Nisi nikog uvredio,valjda Ja imam skroz drugacije misljenje,meni je ovo savrseno,a te visoke repove,plastike itd,ne volem ... I nije izraz ''ozbiljnije'' prikladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Mart 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pod "ozbiljnije" sam mislio na "opasnije, namrgodjeno..." Ukusi su razliciti, tu mozemo da se raspravljamo do sutra, ali ce opet svako imati neko svoje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 11, 2010 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi nikoga uvredio, naravno da se ne moze svima svideti svaki motor... samo sam prokomentarisao razlog pojavljivanja i mislim da su pogodili izgled u potpunosti Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Mart 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pravi motorcikl za bake i deke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 14, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pored svih ovih modernih izgleda lepo je videti i da se klasika na neki nacin vraca u proizvodnju. Lep motor, nema sta, a ovaj zadnji deo me podseca na nekog cafe racera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Visordown nam prenosi da je Japanski tjuner Mugen pondio dodatnu opremu za CB1100 da bi on izgledao jos vise retro. http://www.youtube.com/watch?v=-lv3LcnJqZ0&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte šta su rekli dizajneri ovog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 12, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim ovog Japanca na slici, meni dođe da se odreknem motora Ako Honda zaista nema boljeg direktora za mareting, evo ja se javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, mnogo mi se sviđa ovaj motocikl. Prošlo je dosta vremena od kada sam ga prvi put video (na slikama naravno) i što vreme više prolazi sve više razmišljam o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Octobar 14, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Pravi muski motor nema sta ! Ja sam 100%tni pristalica motora ovakvog i slicnog izgleda.. Kome se ne svidja nek zaobidje... Degustibus non disputandum est. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Octobar 14, 2012 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Savrsenstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Decembar 23, 2012 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...i eto posle vise od 3 godine gledanja slika i razglabanja...svako ko mu pretekne jedno 11 somica evra, moze da se pocasti sa ovom spravom Ja razumem da treba da se plati nesto sto je moda, ali mene...verujem i mnoge druge, za to bas mnogo zabole nesto sto nije moda...ali tu je negde . Pratim ja sve ove price, gledam, razmisljam, prebrajam se...i shvatim (to mozda jos i odavno) da se motor kupuje srcem i da tu nema mnogo razmisljanja. Barem bi tako trebalo.....ali su vremena takva da muka diktira druge uslove, pa se pred kupovinu dobro gurne ruka u dzep, da sa povadi i sitni kovani novac. I onda me napadne surova realnost. Znao sam ja da ovo nece biti moje i onog trenutka kada je izaslo, ali sam se naravno nadao da ce mozda neka normalnija cena da me baci u razmisljanje...i bacila me je....svojom nenormalnosti. ...uh hteo sam sad ovde lepo da se raspisem...bolje ne. Super je sprava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...