beki235 0 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupio sam nov auspuh , i kad je majstor poceo da ga vari , iskljucili smo kleme na akumulatoru ,ali izgleda da je ipak stradao regler . Tako da ,ako neko ima r6 04 god u delovima,ili zna nekoga , nek mi javi da kupim taj regler ili ako mozda neko ima nekih informacija da mi pomogne gde bih to mogao da nadjem .... a da to nije Yamaha Rodic hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Joska iz Temerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srjdjani 1 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: http://www.kupujemprodajem.com/Regler-za-motorcikl-591564-oglas.htm?filter_id=5771560 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...