Jump to content

Moto Zajednica

srjdjani

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

srjdjani's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Moja 1988 FZR 600 je bila u mnogo gorem stanju pa sam je sredio - doveo u skoro fabricko stanje. Sve sto te zanima slobodno pitaj. Obavezno stavi originalnu "guvernalu", fabricki predvidjenu prednju gumu, fork oil "15", fabricke oklope... Koji je model i dimenzija zadnje gume? Imam dosta delova za taj motor posto sam iz Italije doterao jos jednu celu takvu. Pozdrav i sa srecom.
  2. Ok, predjimo na underground-pp... Ocekujem tvoj prvi korak...
  3. Probaj ovde: http://www.kupujemprodajem.com/Regler-za-motorcikl-591564-oglas.htm?filter_id=5771560
  4. Probaj ovde... http://www.kupujemprodajem.com/Regler-za-motorcikl-591564-oglas.htm?filter_id=5771560
  5. ne razumem sta to znaci???
  6. srjdjani

    TVS Apache

    Imam jednog TVS APACHE 150ccm extra stvar. Ide 110km/h max, malo trosi, dobro se cuje... Po gradu nenadmasan.
  7. Radim u SOLIDWORKS-u, putanje masine (G-code) radim u SOLIDCAM-u, imam i cnc glodalicu, posalji mi mere i izgled (ili bar tacne tebi potrebne mere posto vec imas neke slike) da vidim sta moze da se uradi. Pozdrav
  8. Savrseno isti problem imam sa svojom fzr 600 1988 godiste, i potpuno te razumem! Kada idem uzbrdo u bilo kojoj brzini ili sa bilo kojim gasom, to ne menjam dok ne izadjem na ravno. Ako stanem moram da se okrenem nizbrdo pa sve ponovo. Po ravnom letim i nema problema. Na leru nema nikakvih problema. Pali kao mina i hladan i topao. Nemam exup. Jos nisam nista probao da uradim, pokusavam da prvo nadjem tacno resenje za taj problem a ne da lutam i placam. Juce, dok sam prao lanac i farbao zadnju vilu primetio sam da mi je ovlazila slavina za gorivo. Inace nikad je ne okrecem - uvek stoji na rezervi (a motor imam vec 4 godine). Juce sam morao da je okrenem u levo da bih mogao da skinem kabl za kvacilo. Vratio sam je na kraju na rezervu, spakovao plastike i onda primetih da mi je curlelo gorivo na slavini, cak je kapalo dole na masinu. Dva sata pre toga sam palio motor da bih podmazao lanac. Curenje sam primetio tek kada sam sve spakovao i od tada nisam palio motor. Posto si ti probao sve sto sam ja planirao, pitam se da nije nesto sa tom slavinom? Mozda membrana slavine? Moracu to da sredim uskoro, vise mi je dosadio strah od uzbrdice. Javi dokle si ti dosao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja