zabac 8 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ala radii SVAKA MAST ovaj CHAST Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Novembar 4, 2009 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel se neko cuo s ovчicama.....treba i njih zvati....zabac ja cuo da si dobar s njima ??? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vid' ti njega!!! ADSL-irao se mali ;D ;D ;D E sad si kao veliki dečak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Da postavim naše adute iz Temerin i naravno kao referencu za akciju :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 12, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhh... da sam dete ja bih se njih plasio! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 12, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Da postavim naše adute iz Temerin i naravno kao referencu za akciju :D Ajte vi bolje banku da opljačkate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano Novembar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo on meni rekao da je izvodio neki striptiz... a ja ga nisam razumeo. ;D ;D ;D E spisak izgleda zapravo ovako: - MC Otpisani - MC Joker - MC Patriots - MC NS Riders - MK Wild mangulice - MK Horda - AMC Defense - MK Čoper - MC Ladies - MK Brothers - Motorciklisti Vojvodine (mi ;D ) Što se Brodhersa tiče to odrađuje Vili (tako smo se danas dogovorili) Ako neko nije našao svoj klub u spisku neka slobodno napiše. Zapravo siguran sam da fale još i MK Motorcangla i ... :-[ Znači izbačeni su BJB motociklisti...ustvari izgleda da niko nije preživeo? Srećno momci i puno uspeha u Deda Mraz akciji!. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije izbačen.A šta su svi ostali koji su na spisku a nisu članovi klubova? Pogledaj bolje,ima oko 30-ak ljudi.Naravno da su BJBikersi jer se na BJBikers sajtu prave dogovori i spisak se pravi na BJBikers sajtu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano Novembar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, baš mi je drago iako vidim da ove godine BJB nema mnogo udela u ovoj organizaciji plemenite akcije. A biće valjda bolje dogodine. Ako treba neka pomoć, jav'te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Da postavim naše adute iz Temerin i naravno kao referencu za akciju :D Ajte vi bolje banku da opljačkate. Hmmm,.... ideja nije loša Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da postavim naše adute iz Temerin i naravno kao referencu za akciju :D Ajte vi bolje banku da opljačkate. Hmmm,.... ideja nije loša Arpi ako budete "otvarali" banku, menjačnicu, butike ili šta slično, prijavljujem se i ja... a deo će mo svakako dati u dobrotvorne svrhe!!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da je ovo ovde polodno tle za "humanitarne" akcije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan i kad je akcija tacno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan i kad je akcija tacno? Koja, ova za banke, bjutike i menjačnice... ;D ;D ;D Moto Dedamraz je 27. decembra a vreme će se precizirati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan opa! jos malo pa sace. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljuje se Deda Mraz 9 ako se ne smrzne do Novog Sada ko prošle godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Idemo zajedno ove godine pa se šlepamo ko posustane ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Moto Dedamraz je 27. decembra a vreme će se precizirati. E ovo je meni mali problem ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan vreme nema nikakve veze sa akcijom. mogu da padaju i cuskije... sta ima veze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je da se počnu realizovati dosadašnji planovi, a to je da se obezbedi: - Paketići za decu iz doma za decu ometenu u razvoju (okvirno 30 paketića) - Slatkiši koji će se deliti u dečijem selu - slatkiši i sokovi koji će se deliti na trgu (Miletićevom) deci prolaznicima - igračke za decu u dečijem selu (opciono) - kompjuter za Dom za decu ometenu u razvoju. Za sve to su potrebna sredstva pa počinjemo prikupljanje para i donacija. Kontakt osoba za uplate u kešu (u Novom Sadu) je Neno Nedeljko Kreča njegov telefon je 064 618 08 59 U slučaju da neko nije u mogućnosti da dođe s parama u Novi Sad, a želi da podrži akciju može to učiniti uplatom na tekući račun broj 265-496070-68 u Raiffeisenbank a.d. vlasnik tog računa je Duško Jovanović ( ja ) nakon uplate je poželjno javiti mi na broj telefona 064 21 49 469 radi tačnije evidencije. Pravna lica će donacije uplaćivati na osnovu predračuna u megamarketima ili veleprodajama gde će se vršiti nabavka nabrojanih stvari. isti post je i na Okupljanju - Vojvodina, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Spisak bi trebao izgledati ovako nekako: Akciju pomogli - makins - dalmatino - joker ns . . . ukupno prikupljeno 3000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Do kada se mogu predati donacije? Ja bih dao pocetkom decembra...jel nije kasno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...