djura 28 Napisano Januar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvor: Blic Radnici OUP-a Rakovica izgubili igru sa lopovima Policiji ukrali motor postavljen kao mamac Trapavost policije i želja jednog policajca da se proslavi kao detektiv uèinili su da Beograðanin Vasilios Provelegios ostane bez motocikla. Njegov dvotoèkaš je postavljen kao mamac lopovima koji su ga ranije ukrali, ali su ga oni ponovo odneli pred nosem ljudi u plavom. - Sredinom septembra nazvao me je policajac OUP Rakovica, izvesni gospodin L., i pitao me da li se, možda, motocikl registrovan na moje ime nalazi u Rakovici. Pošto ne stanujem u tom delu grada, odgovorio sam da je to nemoguæe, izuzev ako nije ukraden. Policajac mi je zatim rekao da je motocikl ukraden i da bi to trebalo da prijavim u policijskoj stanici u opštini gde se kraða dogodila i da sa tom prijavom doðem u OUP Rakovica i uzmem motocikl - prièa Provelegios. U nadi da æe povratiti svoj „hjundai sim“ kupljen u junu prošle godine, kacigu, jaknu i još neke liène stvari koje su ostale u gepeku motocikla, Provelegios je poslušao savet i krenuo da prijavi kraðu u policijskoj stanici u Ulici Majke Jevrosime. - Usred procedure ponovo me pozvao policajac L. i rekao da su neki klinci primeæeni kako se motaju oko motocikla. Objasnio je da policija hoæe da napravi zasedu krdaljivcima. Zbog toga je zatražio da ostavim motocikl još jedan dan, dok lopove ne pohvataju, i da sutradan doðem po njega. Nisam mogao ništa drugo nego da se složim s tim - kaže Provelegios. Narednog dana on je pozvao OUP Rakovica, ali je saznao da L. radi u treæoj smeni, a da u stanici niko ništa ne zna o kraði. Predveèe istog dana Provelegios je ponovo pozvao OUP. - Èim je èuo moj glas, odmah je poèeo žalopojku. „Jao, gospodine“, kaže mi on, „nama su ukrali motor ispred nosa, to je veliki šamar za policiju...“ i sve u tom smislu. Ne verujuæi da se to dešava, odem nekoliko dana kasnije u OUP Rakovica u vreme kada je L. dežurao. Pitam ga ima li novosti, a on hladnokrvno odgovara da nema ništa novo. Kaže da ima moj broj telefona i da æe javiti ako bude nešto pa nastavi da gleda utakmicu Barselona - Real. Zaprepašæen, zakažem sastanak sa naèelnikom OUP Rakovica od koga saznajem da u policijskoj evidenciji nema ni traga od mog sluèaja. Naèelnik zove telefonom L., ovaj mu objašnjava nešto, a nakon završenog razgovora naèelnik mi kaže: „Sigurno su se igrali detektiva“ - prièa Provelegios. Raspitujuæi se nedavno šta je sa sluèajem, Provelegiosu je u Rakovièkom OUP-u reèeno da od motocikla nema ništa. - Obavestili su me i da je Luèiæ kažnjen i da može da pokrene graðansku parnicu. Ali napomenuli su da se ne nadam previše, jer u policijskoj evidenciji nije bilo poternice za motociklom u trenutku kada mi je javljeno za kraðu - kaže Provegelios. Interesujuæi se za ovaj sluèaj, juèe smo nekoliko puta pozivali OUP Rakovica i pokušali da stupimo u kontakt sa nadležnima. Reèeno nam je da æe nam se javiti komandir stanice, ali on to nije uèinio do zakljuèenja ovog izdanja našeg lista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Januar 16, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Bedak. Ja bih angažovao advokata, tužio policiju, i zahtevao javno izvinjenje. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 16, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 16, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vrh!!! Posebno mi se dopao onaj deo sa utakmicom. Predlazem jos jedan ozbiljan ozbiljan razgovor sa nacelnikom i sa doticnim Hercule Poirotom na temu uloge medija (pogotovo stampe) i rubrike "neverovatno, zar ne?" Siguran sam da ce raumjeti da Hyundai sim kosta mnoooogo manje od bruke i izgubljenog posla. Napravljeno je nedopustivih proceduralnih gresaka, a svi znate kako funkcionise lanac pranja ruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 16, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ništa nije èudno u ovoj zemlji. Takvi kreteni primaju plate i u bolnicama, školama, skupštini..... A mi plaæamo da nas jeb** ps. Narod nije krava da se muze, veæ kobila da se jaše i jeb** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Januar 16, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan gde bas nadje bolnicu :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da nije tuzno bilo bi smesno :? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1968 Napisano Januar 16, 2007 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mene to nista ne cudi, skoro svaki dan na civilnoj vidjam te iste policajce koji su trapavi za medalju... Eh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 16, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam procitao taj clanak u Blicu i nisam mogao da verujem. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na civilnoj Dokle vise Ivane, sine?! Koliko brojis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 16, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1968 Napisano Januar 16, 2007 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan na civilnoj Dokle vise Ivane' date=' sine?! Koliko brojis?[/quote'] Joj ne pitaj me nista... jos malo. Sad sam u night shift-u... Svaka druga noc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan :shock: bas da ne poverujes :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sramota,stvarno ima raznih ljudi, nemam reèi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ja bi ga poslo u koreju da pravi novog mamu li mu lopovsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 16, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan jadan taj chiji je motor bio... da je taj jedini retardirani shtrumf bilo bi dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 17, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slicno iskustvo pre dve godine na kruznom putu kod 1000du ruza. Ukratko: Spucala me cura, pobegla sa mesta udesa, naisao auto odskrinuo prozor i reko ko ti j*** mater kad teras to g**** i otiso, kasnije naidje neki lik iz blica Fedja, i pozva plavce i hitnu.Zvah tada Ernesta i jos neke ljude van foruma da dodju po motor jer je trebalo dati 5000 za dan lezanja motora kod policije mene na kolica pa u urgentni....... Posle sat vremena mi javljaju da su nasli samo slomljeno staklo mog retrovizora a da motoru nema ni traga ni glasa Istui vecer sam isao u SUP rakovica da prijavim kradju pa su me prosetali onako slomljenog( usivena ruka,naprsla repna kost,oguljen ko banana.....)do SUPa vozdovac ,e tamo je poceo sex dezurni je bio na terenu....cekanje.......,cekanje..... i tako jedno dva sata .....Bilo je javicemo ti shta se dogadja ili ako ga nadjemo. Od tada do danas niko i nikada me nije zvao cak ni sudija za prekrsaje u vezi sa tim udesom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad se vako nešto desi kažem sebi ''ništa me ne može iznenaditi'' i opet se sledeæi put iznenadim, nažalos' vrlo neprijatno! Da tebi jedan komandir ili šta veæ kaže da im ne možeš ništa pravno zato što su TRALJAVO odNEradili svoj posao, pa zbog toga nema PISANOG traga o dogadjaju!!! To treba na svih 68 kablovskih kanala da dospe i u sve retard-tabloide!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Teribl! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Srbija brate, e to je... I to se NIKAD nece promeniti zato sto su oni takvi kakvi jesu i zato sto smo mi OVAKVI BANGAVI i nikad niko nece hteti da se organizuje, izdvoji trunku vremena i pokrene nesto od cega bi svi imali koristi... NIKAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...