Dule89 105 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Stvari stoje ovako: -Motor je 2005. god., presao je 22000km od cega je mojih 20000, redovno je servisiran u ovlascenom servisu, posedujem servisnu knjizicu...Sto se tice samog motora on je u dobrom stanju i do sada nisam imao nikakvih problema. -Ne znam da li treba napominjati ali evo, motor ima disc napred i pozadi i vodeno hladjenje i snaga mu je 8.3 kw -Pre 500 km stavljena je nova zadnja guma continental, zamenjeno je ulje, svecica i promenjene su plocice, kais zamenjen pre 2000km -Motor je crni metalik (farban je posle mog pada, tad zamenjena polomljena plastika, i ofarban komplet, da napomenem odmah da ram nije kriv ili tako nesto kako ne bi doslo do zablude), sad je bez ogrebotine -Uz motor ide i givi kofer, u koji staje jedna full face kaciga i poneka sitnica, a ispod sedista staje jos jedna full face kaciga i jakna za motor (informacije radi). -Registrovan je do jula sledece godine. -Sto se tice mana: izgreban je poklopac auspuha i nov kosta 35e -Jedini razlog prodaje je kupovina kymco xciting-a cena- 1450e i moguca je zamena za xciting 250 uz moju doplatu 064-2972116 Dule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Septembar 29, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan cena 1400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Octobar 1, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen novi motor, tako da zamena za motor ne vazi vise, cena 1350e i tesko da ce ici vise ka dole, eventualno zamena za Pandu Van, ili neki karavan do 2400e, treba mu za posao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada R1 0 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd-Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor i stvarno dobro izgleda i dobro ide... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...