Nandy 0 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Cerka nosila u torbi i nekako stisnula displej,skroz je pocrnela sredina i strafte ko pukova mreza. Zvao servis u BG i receno mi je da zamena 6.5 hdin. Dal moze nesto jeftinije da se sredi. inace aparat je Nikon L18 , amaterski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Septembar 26, 2009 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Taj ceo aparat kosta 12000, malo su ga preterali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Taj ceo aparat kosta 12000, malo su ga preterali Mora da je zvao Refoto.Katastrofa su SKUPI!!!! Ne bih preporucio nikome da nosi kod njih na servis.Ljudi kukaju debelo.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 12, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan dijagnoza za nidžu refot b dijagnoza: ploča i mehanizam ogledala. cena popravke 33000. moj subjektivni osjećaj: liči mi kao da je tarifa 300 evra. s kojim god problemom da sam se pojavila, imam utisak da bi cifra bila ista. naplatili su i dijagnozu jer navodno evropska garancija važi samo godinu dana. to ću još da proverim. papirnu traku na koju sam bila nalepila šrafiće koje nismo umelii da vratimo je dečko bacio i to je priznao tek nakon 15 minuta prepirke tokom koje je pokušao da me ubedi da sam ja to zapravo izgubila. nakon debate i njegovog "AHA" momenta, otišao je i stavio sve šrafiće i one male limove koji drže objektiv. ušla sam s nepoverenjem i s još većim sam izašla.... preporučujem da fotoaparate čuvate ko oči u glavi i ako morate da ih servisirate da ih nosite negde u inostranstvo gde postoji zaštita potrošača i gde jedan serviser ne drži monopol. ako ipak odnesete fotoaparat u refot b, tražite negde second opinion. edit: google: Nikon D5000 Digital Camera Mainboard Replacement CODE: ET04747 customer price: $72.12 kako je to blizu 300 evra!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas na ebay-u za 13$, sa dodatnih 2$ za postarinu taj ekran za L18 http://www.ebay.com/...=item336262a0e7 Ako je to maloprodajna cena, onda je sama usluga zamene poprilicno skupa Ako imas nekog ko se iole bakce elektronikom, ne bi trebalo da bude veci problem zamena ekrana, a u krajnjem slucaju, rizikujes da bacis samo 15$ za ekran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 12, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan RERFOTO su neuslužni,skupi i pokvareni po prirodi-... Ja ponovo savetujem da se pronađu alternative a Refoto zaobilazi u širokom luku... PA za zamenu ploče na d70 su tražili 200 eu. Klasični derači i muvare.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_bombarder 2 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alternativa >> http://www.ssdigit.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 16, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan zvala sam ih.... neće ni da pipnu nikona... niko neće ni da priča dalje kad im kažem da je nidža u pitanju. kao da je boris tandžarom uspostavio kontrolu nad tržištem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Septembar 21, 2011 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se malo ukvasio d80 i prosla voda na stampanu plocu. U Refotu mi rekli da je ploca izgorela. Za zamenu te propale stampane ploce trazilu su mi tricavih 45000din. Naravno da sam pristao na popravku. Cak sam im rekao da mi zapakuju i jednu da imam u rezervi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne nadjete na ebay-u pa zamenite sami? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Septembar 21, 2011 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam nasao za 92 dolara. Problem je sto ja sad uopste nisam siguran da je izgorela bas ta ploca. Mislim da aparat ima u sebi 4 razlicite ploce i da nema sanse da su sve izgorele. I mislim da bi najlogicnije bilo da je izgorela ploca od napajanja koja opet kosta 54 dolara. Jedino sam na njoj video tragove od vode kad sam sam otvorio aparat. Inace sve ploce za taj aparat kostaju oko 250 dolara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 21, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ja predlažem da se isidor aktivira i počne da nam servisira nidžone .... ionako je u inostranstFu i ne bi imao problem s exkluzivnim pravom gdina derikože.... organizovaćemo i meni nekog bandita da mogu da transportujem aparate tamo-amo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Septembar 21, 2011 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi bilo ko imao problema sa njima. Nemaju pravo na monopol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan U Refotu zamena senzora za D3 ----1100e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Septembar 21, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi bilo ko imao problema sa njima. Nemaju pravo na monopol mislim da oni misle da imaju... generalni uvoznik, zvanični zastupnik... i taj fazon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Septembar 21, 2011 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da na pricam sad Neka misle sta hoce, mene vise ne vide tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...