motorino 0 Napisano Januar 15, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam voleo vespe, to je pravi fazon za uzivanje. Ustvari uzivanje u voznji sa stilom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan I ja ih volim. Dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 15, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan i ja ih volim......sa krastawtitchimma i tartar sosom(sto rece dexterr,xexexexe) :twisted: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobodosao! Sto se tic tvoje ljubavi pema Vespi i ja sam slicnog misljenja. Jednog dana je planiram i ja kupiti,ali one stare, s pocetka '90-tih! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 15, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam se navozao vespe i da sam imao love da vozim i nju i hondu, nikada jer ne bih prodao. Imao sam PX200E ('88)... Dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 15, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosho kolega vespashu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 16, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam voleo vespe' date=' to je pravi fazon za uzivanje. Ustvari uzivanje u voznji sa stilom. [/quote'] Dobrodošao!!! Svaka ti je na mestu! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...