Tota 0 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bela Palanka-Nis Motocikl: Piaggio X9 250ccm 2000g Prijavi odgovor kao problematičan da li mozete da mi pomognete oko izbora za motor....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Septembar 25, 2009 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan da li mozete da mi pomognete oko izbora za motor....? Mozemo! Otvori temu u podformu Motori i pucaj! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV A NAJBOLJE TI JE DA KUPIS NOV MOTOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo, evo da ti ja prodam moju Africu ako volis enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Septembar 25, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo, evo da ti ja prodam moju Africu ako volis enduro REŠENO, daj sledećeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...