Blackbite 7 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo doprinesem organizaciji (kad sam vec upucen u te stvari ). Clanovi (nek se upisu za boje ako zele i ostaju pri tome) 1. Zoltan 2. Aspar 3. Blajbinger 4. Dzax 5. Markodjurovic 6. Lord_oblivion 7. Dzoks pocasni clanovi 8. Slayer 9. Blackbite Mangulice pripravnice: 1. Ruzica 2. Zile 3... tu se upisujte ako imate zelju da budete clanovi kada za to dodje vreme i ispunite aktivnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo doprinesem organizaciji (kad sam vec upucen u te stvari ). Clanovi (nek se upisu za boje ako zele i ostaju pri tome) 1. Zoltan 2. Aspar 3. Blajbinger 4. Dzax 5. Markodjurovic 6. Lord_oblivion 7. Dzoks pocasni clanovi 8. Slayer 9. Blackbite Mangulice pripravnice: 1. Ruzica 2. Zile 3... tu se upisujte ako imate zelju da budete clanovi kada za to dodje vreme i ispunite aktivnosti. Znači ja sam sad ovdi NEKI kurčev član,a? A Slayer je počasni?!...Paz kurca!...A što??? Em što vozi slabijeg Kineza sa vodo-kotlićima umesto bisaga...Em što nema Mp3 na istem!... A em što u majici METALLICE ide na koncerat CRVENE JABUKE!!!??? Alooo,ej bre???...El vam to merilo za velečasno članstvo? Ako je tako,ću iskopam ja moju majicu od Motorhead,pa odo na koncerat Jebene Karaušle! Ej bre ,pa ne može to tako!!!...Ja ću se žaliti! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Routasydan 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja u mangulice pripravnike Sa sve majicom Amorphisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zoltan 2. Aspar 3. Blajbinger 4. Dzax 5. Markodjurovic 6. Lord_oblivion 7. Dzoks pocasni clanovi 8. Slayer 9. Blackbite Mangulice pripravnice: 1. Ruzica 2. Zile 3. Swa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo me nego me neki gadan virus zakaci nisam mogo da ustanem iz kreveta i jos plus ruka pa eto ti srece. Sada sam operativan i valjda nisam infektivan pa sam posle 11 uvece uglavnom u Dzona kenedija preko puta Retenzije, pa javte se da raspravimo o klubu i bojama malo (uz pivo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Marko na takvo stanje bolje ide neki konkretan antiseptik poput domace radze,ladno bre za beer-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre jedan dan ne pogledam forum i milion postova! Ako ako! Ionako je hladno za vožnju! Elem ajde i ja ću onda da se dopišem kao pripravnik da ne rušim strukturu! Pa vi odlučite! ;D A jel se računa bonus ako imam majicu i "MANGULICE" brendiran kufer? 1. Zoltan 2. Aspar 3. Blajbinger 4. Dzax 5. Markodjurovic 6. Lord_oblivion 7. Dzoks pocasni clanovi 8. Slayer 9. Blackbite Mangulice pripravnici: 1. Ruzica 2. Zile 3. Swa 4. wllada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da dodjem do malog prisivka ovog kluba? ??? Za mene bi trebalo da ga cuva Dzoks-ali nisam siguran(davno to bese). Inace ne mogu da budem clan Mangulica, jer sam clan Coper Srbija. Medjutim, veliki sam simpatizer i postovalac Mangulica i sigurno, najstariji vozac kineza na forumu (i po godinama i po posedovanju i voznji "kineza"). Taj prisivak bi bio prisiven na mojem prsluku na vidnom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa onda bi i tebe mogli da metnemo u pocasne clanove, kao i slaya i blacky-ja, posto su i oni u drugim MK, ali su zato pocasni... naravno, ako to nije ispod casti u tvojim, pardon Vasim godinama ;D ;D ;D hahahahahahahhahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan pa onda bi i tebe mogli da metnemo u pocasne clanove, kao i slaya i blacky-ja, posto su i oni u drugim MK, ali su zato pocasni... naravno, ako to nije ispod casti u tvojim, pardon Vasim godinama ;D ;D ;D hahahahahahahhahahaha :D :D Zezaj, zezaj mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Deki ne se sekiraj ce bidnu i ti mali za drugare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 16, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zoltan 2. Aspar 3. Blajbinger 4. Dzax 5. Markodjurovic 6. Lord_oblivion 7. Dzoks 8. wllada pocasni clanovi 8. Slayer 9. Blackbite Mangulice pripravnici: 1. Ruzica 2. Zile 3. Swa Mislimda se ostali slazu! Svi clanovi da se jave Zoltanu oko narucivanja Boja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se slažem! ;D Čak sam i potpis promenio! Hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan au wllado koja si cepulja, cak si i potpis stavio, znaci ne verujem ;D ;D ;D hahahahahahhah, sad moram i ja da stavim, ccc hahahahhaahhahaa inace, gde je bre cika Zolti, j*bem li mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice boja kad bude para...Inace odlicno je uradjen logo. Like it! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zillle obrati paznju na ponasanje! Ako pitaš nezvaničnog preCednika videćeš ko otvara i zatvara sezonu! ;D Ma zezancija jedna! Inače do promene su mi stajale male mangulice ali ne verujem da je iko skapirao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan e ovako ce da izgleda a sve ostalo na pp i da vam bude jasno Ja sam odlucio u konsultaciji sa Nekim (Dzoksom) i izmena nema! Sredina ( besno svinjce sa krilima) na beloj podlozi (ono sto nije belo je pun vez) slova su na crnoj podlozi opsivena vezom. Kada se javite ja narucujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A nece biti suvise tamno ovo sto je sivo, u kontrastu sa crnom pozadinom? Racunam da ce se prisivati uglavnom na crne jakne i prsluke. Dobaci mi tvoj tel na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Moj tel je 063/280-063 i gde si ti video sivo!? Citaj bre tekst! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E, a kako ce to ici sa pravne strane? Jel treba to negde da se registruje ili.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ovo pomogne.... http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=39055543340&v=wall&ref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E TO!!!! Konacno da vidim taj famozni statut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://sites.google.com/site/mcwildmangulice/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Clanovi : 1. Zoltan 2. Aspar 3. Blajbinger 4. Dzax 5. Markodjurovic 6. Lord_oblivion 7. Dzoks 8. wllada 9. Ruzica Pocasni clanovi : 10. Slayer 11. Blackbite Mangulice pripravnici: 12. Zile 13. Swa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...