Jump to content

Moto Zajednica

i tata bi sine

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

Poz svima. Vec par meseci pratim vas forum i bezuspesno pokusavam da se ukljucim u pojedine diskusije (citaj Mator cica ne razume se u tehniku). Danas mi je to napokon poslo za rukom. Ne pitajte kako ne bih znao da objasnim.Elem ja sam Dragan i drago mi je sto sam napokon uspeo da se prikljucim ovom karavanu srodnih dusa.Trenutno nemam motor odnosno imam poni exs. ali to racunam i da nije motor vec biciklo sa postapalom od agregata.Vec duze vreme se nosim mislju da pocastim sebe nekom pa recimo (skoro) pravom masinom ali nema se ne moze se. Tako da smo ja i moj sure resili da kod zajednickog prijatelja Zajka iz N.P. sklepamo neki trajk.Problem je sledeci ili sam ja totalna neznalica sto se tice neta ili svi kriju sheme (planove) za izgradnju istog. Ako neko zna neku adresu nek okaci valjda cu je naci negde na forumu. Unapred hvala. Trajk ne planiram da napravim za neko kratko vreme vec da mi to bude nesto kao hobi. Za sl. sezonu planiram da pazarim jednog raptora od 250/300ccm. s obzirom da su mi proporcije 180/120.(HAHAHA ne bih se lepo proveo na izboru za mister-RS) mislim da mi od jeftinih vrijanti on naj vise odgovara.Dobio sam inf. od uvoznika da ce ih biti u ponudi za sl. sezonu.

Toliko za sada Poz svima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

dobrodosao... ima nas ovde dosta sa 100+kg :) tako da znas...  sto se trajka tice ovde ima ljudi koji su svasta nesto pravili pa ti mozda daju koju ideju sta i kako...

• U prolazu, 13 postova

Hvala na dobrodoslici. Bolje vas nasao.

Ako neko od iskusnijih forumasa moze da mi kaze da li ovako mlad i zelen mogu da pokrenem novu temu

ili mora da prodje neko vreme pa tek onda. Mene konkretno zanimaju trajkovi i sve o njima.

Na par mesta na forumu sam naisao na fragmente o toj temi; atest,par fotki i sl

ali nigde nisam primetio objedinjenu ideju kao; planovi za gradnju i pravne zavrzlame.

Planiram u skorije vreme kupovinu jedne bube a onda bih je otero u radionicu i polako var po var

rez po rez secko bi je 3 godine. Ma ne salim se ja bi to polako onako za svoju dusu pa ako i ne stignem ja da

je vozim cerace je moj sin ili unuk ako ga docekam. Ma nije bitno neko ce je vec prasiti.

To bi mi doslo kao hobi. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja