Jump to content

Moto Zajednica

Juce u Kikindi Gabor imao udes !!!

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Za polukruzno van obelezenog mesta kazna treba da bude u Srbiji 1000 !!! evra, kao u USA za bacanje djubreta na auto putu 1000$ pa da vidimo ko ce da skrece polukruzno....  :( :( :( :( :( :(  ..obzirom da je svaka druga nesreca izazvana ovakvim kretanjem vozila.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Uh danas dok sam bio na terenu saznao sam sta se desilo Gaboru ,odmah sam ga nazvao da vidim sta se desilo i mogu reci da je gabor ok ,koliko toliko i vec razmislja o novoj sezoni.Drzise druze uz tebe smo i sto pre ozdravi pa se vidimo u Srbobranu na bambusu koji sam ti ostao duzan.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Ukljucen mi editor za pisanje posta i 10 minuta blejim u ekran i razmisljam sta da napisem osim reci podrske !

Oporavi nam se sto pre, pa na dzadu opet...  jbg !!

• U prolazu, 49 postova

dobro dan bajkeri i bajkerke :)

danas mi stigao laptop i net pa da javim da mi je sve ok,sledece nedelje nose me na polikliniku u ns da me operisu i bicu kao nov  ;D

hvala na podrsci i pazite kad neko hoce polukruzno da se okrene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Integrisan, 8517 postova

danas mi stigao laptop i net pa da javim da mi je sve ok,sledece nedelje nose me na polikliniku u ns da me operisu i bicu kao nov  ;D

hvala na podrsci i pazite kad neko hoce polukruzno da se okrene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Druze, drzi se! I da se vidimo opet u nekoj koloni sledece sezone...

• Drug član, 1045 postova
  • Motocikl: Lep
I onda je policajac krenuo da se istresa na Gabora, onako povređenog, pošto je bio pri svesti pa mu se moglo...: Ma sigurno si išao brzo, vidi na šta ličiš, pijan si.... A vozač kombija: HALOOOOOOOo... ja sam kriv! Nisam ga video!

Vazno je da kenjaju nekome ko je ni kriv ni duzan, a za krupnije stvari...  :-\

Ja svakodnevno pizdim jer niko ni zmigavce ne daje, kamoli zna cemu sluze retrovizori. Jedino je ovde ok (pored toga sto nije bilo vecih povreda) sto je lik bio korektan, mogao je i on da okrene pricu ko zna kako.

Brz oporavak!

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Drži se, druže!

Ako ti već možeš do laptopa, bćeš ti uskoro kao nov! ;)

Javi kad budeš u NS, da dođemo da te vidimo...

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Transalp

Ne poznajemo se, ali to nije prepreka da ti pozelim strahovito brz oporavak!!!

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Yamaha R6

Kao prvo zelim gaboru brz oporavak, a slazem se sa Apexom da ih treba izvlaciti iz kola i tuci, tako u nedelju drugar vozi motor i izleti mu lik sa golfom koji nije stao na stop i ortak se skuca i polomi, izvuce ga iz kola i odvali od batina jedno 15 min, i onda lepo obojica zavrsise u urgentnom, i sta dobijamo- jednog manje vozaca koji ce biti riskantan po motoriste jer ce od sada gledati na sve 4 strane

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Meni juče lik isparkiruje u rikverc i NE GLEDA da me je totalno isekao! Sa leve strane kolona, nisam mogao da pobegnem ulevo... Kočnice obe, do daske, zabadaj motor i sirena. Znači lik se nije ni OSVRNUO. Jedva sam se zaustavio na 5 cm od njega, a vozio sam možda ni 50 na sat. On dao gas i nestao. Zaista mi je došlo da pojurim za njim i opsujem mu SVE PO SPISKU i dobro ga izudaram... sreća njegova pa nisam... baš me izvukao iz takta.

Malo je nedostajalo da i ja postanem deo ove tužne statistike....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja