Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 22, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa zaljenjem moram da vas obavestim da je tkz ponika sa produzenom viljuskom i pomocnim motorom NA PRODAJU. U pitanju je motor KINROAD XT 50Q http://www.topshopmoto.com/XT50Q.html Kupljen krajem aprila 2009. Vozen ukupno 2600km. Promenjeni migavci, rucice kocnice i kvacila, filter za vazduh (mada sam sacuvala i stari). I tako... Trajno registrovan za jednu osobu. Prodajem ga jer sam kupila malo (malo vise) ozbiljniji motor od ovog. CENA: 650e Evo par skorijih fotkica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 22, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na prinovi i najiskrenija zelja da ovo motorce nadje novog vlasnika sto pre ! Od tih 2600, najmanje 1000km smo presli u zajednickim voznjama, startan je za svaku pohvalu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motorce pre par dana u prolazu, veoma interesantna masina a ima i lep zvuk za svoju kubikazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ruzo, srecno sa prodajom.. Lep motorcic.. Video uzivo.. Zanimljiva zanimacija za pocetnika Uzgred, sta si kupila? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 27, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan U ime mog motorceta hvala na komplimentima ;D . Uzela sam QINGQI QM250 2007 godiste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mozemo na crtu Srecno sa prodajom... Stvarno simpatican motoric.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovo tvoje motorče liči na čuvenu Yamahu 250 special,koju sam vozio kad sam imao 17 godina. Jesi na nju mislila kad si je brendirala Yamaha znakom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 27, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislila na taj model ali si u pravu. Preslikana jamaha special. Ali motor lici i na ovako nesto: http://www.totalmotorcycle.com/photos/2008models/2008-Honda-Rebel250-CMX250Cb.jpg ili http://www.totalmotorcycle.com/photos/2003models/2003-Kawasaki-Eliminator125a.jpg Od kawasakija cu mi cak pacovale rucice za kvacilo i kocnicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker..boy_prince 0 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan da te nova masina lepo sluzi! i ja imam kinroad xt50. Hteo bih da te pitam, koji si filter stavila i da li je imalo nekog efekta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Evo je: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 1, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ponika ode na Divcibare!!!! I to u prave ruke. Bilo mi je malkice zao ali proci ce! Moze LOCK? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kod koga u moj kraj? nek je sa srećom i tebi i njemu/njoj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 1, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kod lika koji je 56 godiste. Zove se Zvonko i ima apartmane po Divcibarama. Extra lik! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na prodaji, bas sam te video juce kod politike na motorcetu,mislim predpostavljam da si ti bila,. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...