guster 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama...gledam da uzmem 600 kubika i dvoumim se izmedju 2 motora sad podjednako su mi lepa oba u pitanju su "SUZUKI SRAD 600 97/99 GOD" I "YAMAHA YZF R6 600 99 GOD" Sad me zanima vase misljenje...mane i prednosti izmedju ta 2 motora...hvala unapredd pozz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Brate, batali te bicikle od 600 kubika i uzmi 1000 ko covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guster 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hehehe ma polako ne zurim se ja nigde za sledecu sezonu 600 pa mozda i 1000 iste te sezone ko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav a ja da sam na tvom mestu samo kawa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 23, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao... Dobar je Srad ali ima jednu manu nije YAMAHA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze, HAYABUSA ili NISTA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guster 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hehe hvala na dobrososlici :)jel mozete konkretinije da mi kazete prednosti i mane,gledao sam jos podosta motora i sveo sam izbor na ova 2 tako da sad ne mogu da se odlucim )) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan R6 je mnogo lepsa po meni a verovatno je i brza i lakse se prodaje. E sad ne znam koje si visine i sta ce vise da ti odgovara(ako si nizi onda definitivno srad) Ja R6 stvarno ne volim zbog polozaja sedenja.Vozacevo sediste je dosta tvrdo i dugacko tako da pri dizanju na zadnji ako pomeris dupe do kraja(do zadnjeg sedista) da ne bi klizao onda jedva dohvatis korman,a ja imam 187cm visine.Srada sam malo vozio tako da ne mogu mnogo o njemu da pricam,znam samo da je bio tih godina kad je izasao jedan od najboljih u klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guster 0 Napisano Septembar 24, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svestan sam ja da je malo lepsi r6 ali imak je motor dosta mali i nabijen...mada ja gledam motor da je sto pouzdaniji i da vredi ti 2800/3000 posto to ipak nisu male pare bar meni tacnije r6 se krece malo vise od 3 soma ali poznanik mi daje za 3000 da biram izmedju,a oba motora su u extra stanju tako da nzm...cujem da je srad izdrzljiviji a los za krivine a yamaha ima los i kvarljiv menjac sad nzm koliko toga je istina...a i ne treba mi bajk da ga vozim na zadnjem itd nisam i tom fazonu pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...