anton 0 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan uradio sam ultrazvuk i na srecu nema unutrasnjih povreda.ali verovatno se tu nesto odranije sto je do sada mirovalo usled svog tog muckanja malo pokrenulo pa sada zeza.uradio sam pretrage koje su bile neophodne i sada doktorica insistira da me i dalje ispregleda za neke druge stvari koje nisu direktna posledica pada ali pad moze da bude jedan od uzroka. a sto se tice voznje ja i nemam strah ali nije mi svejedno kada nailazim na raskrsnice.poceo sam da stajem cak i tamo gde imam prednost.zenu necu da silim da seda na motor.kada bude htela sama ce reci.a radovao sam se nasim zajednickim voznjama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Septembar 25, 2009 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan druze e neka si zvao policiju!!! meni ti je zenska izletila iz trake za lijevo u moju traku za desno i pravo,i ja naravno po kocnici i naravno sljunak i naravno pad!!! ali nisam brzo isao pa je samo stradala papuca od motora,ali je riba odmah istrcala,i pocela da kuka i jauce,ja joj kazem da sam ok i da cu je zvati da mi nadoknadi stetu za papucu koja je 20-ak km. e kad sam je nazvao,prica ti je slijediila ovako:pa ja sam pricala sa verenikom,on misli da si ti kriv itd....!! ja posto vidih da sam ispao konj,kazem joj da mi ne mora dati 20 maraka ali da kad drugi put ubije nekog,zato sto nema zivaca cekati na raskrsnici,sjetit ce se mene i moje mizerne stete,ali i gluposti zato sto nisam zvao policiju!!! zovite ih uvijek i bez dogovaranja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ultra zvuk nije najsavrsenija metoda da se ispita abdomen.Skener je vec nesto drugo.Ako mozes,zakazi da odes na skener.Ne mislim da imas neki ozbiljan problem,vec hocu da ti kazem sta je prava stvar kad covek hoce da se iskontrolise. I meni se smucilo da me ne postuju na putu kad sam na motoru.I ja ponekad pomislim da batalim sve ovo,ali nemogu,non stop mi je motor negde u podsvesti,ponasam se kao ludak kad je motor u pitanju.Auto nit vozim,nit ga gledam.Nama samo preostaje da sacekamo novi zakon o saobracaju,mislim da skoro nikome od nasih nece biti gore,vec mnogo bolje. @mali_zmaj Pokopao si je tako dobro da nije moglo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan supruga je danas pristala da se vozi na motoru.sama je tako odlucila bez da sam je nagovarao.ja sam se uglavnom oporavio i polako se privikavam na voznju.mada sam i do sada bio veoma oprezan u voznji sada vozim kao neka baba.vise ne gledam na moje prvenstvo nego vozim kao da sam stalno u sporednoj ulici.cak i na zeleno usporim na 10kmh i gledam levo desno.nikad se ne zna.hvala svima koji su se interesovali za Bojanino i moje zdravlje i putem telefona i putem foruma.i dokle god nas ima takvih mozemo da se borimo i izborimo da i mi u ocima drugih vozaca dobijemo ravnopravan status i da zakon strogo sankcionise one likove koji nas ne vide na putevima.opremu na sebe,obavezno,i sto opreznije u voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Брз и добар опоравак желим! Одери тог типа. Савет: никако не без адвоката! Драго ми је што нисте имали унутрашње повреде, а то је и великим делом због прорачунате вожње. За све који читају ово - недавно сам чуо да повреде на слезени могу и после 7 дана да изазову унутрашње крварење, па је због тога вероватно да треба превентивно да се оде у болницу. По мени. А за супругу се не брини - савладаће она страх, још ће да те тера на вожњу. Само пусти нека слегне. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan lepe vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan lepe vesti drago mi je zbog vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ;D ovo me bas obradovalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1282 Napisano Septembar 28, 2009 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan e Ivane8, nisam ja nju pokopao,klasična ti je to današnja kokoš koja bi se ukakila za 20km,pokopao sam sebe jedino,ali na greškama se naravno uči!!! i ne padajte na žensko kukanje i njenu tzv. brigu za tvoje zdravlje!!! zovite policiju,udbu,vatrogasce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...