SpaVe 813 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan SpaVe brate lepo od tebe sto pomazes drugima ali otezavas meni.Sve ja to znam sto si napisao ali si toliko lepo srocio da se sad ozbiljno razmisljam da je povucem iz oglasa.Lepo si primetio da ne voli grad,hoce da se ugreje ako je davim po gradu.Takodje je minoran potrosac sto mene narocito uveseljava.Jeste velika i teska ali je bas zato i ja volim jer sam i ja velik i tezak ;-) Велика и тешка, али кротка и послушна! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Octobar 11, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Verujte mi da nije ni velika i posebno ne teška... svaki drugi motor će vam biti teži... ja iz iskustva... A veličina može i da se smanji na XL-u... i mnogo je lakša za probijanje po gradu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 11, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ... CDI i kurblu (meni pomogla kad mi je crko akku) može da se podešava visina... Мислио си рећи анласер уместо CDI? А висина чега? Седишта - задењег амортизера? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da,definitivno odustajem od prodaje svog motocikla.Supruga me je nagovorila da je povučem iz oglasa.Za kintu koja nam fali za auto ćemo verovatno uzeti kredit.Nikada neću shvatiti žene,kada sam kupio hondu umalo mi oči nije izvadila.Mislio sam da ćemo se tada definitivno razvesti.A sada mi ne da da je prodam.Žene.... Dakle,što se mene tiče oglas više nije aktivan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja je bar imala razlog za vađenje Ja sam mogao da ostanem bez istih zbog običnog trotineta ;D A sad se još i pokvario ... qq meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je zbog pozitivne odluke, ceracemo se mi jos... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre sad! Sta se povlaci iz oglasa RM ili LM??? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 14, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre sad! Sta se povlaci iz oglasa RM ili LM??? ;D ;D ;D Стварно, више ни мени није јасно... ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan А шта није вам јасно!? Е биће вам јасно! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 14, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Znaci moja je jedina koja se prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Treba sada za vikend da odem da pogledam ovaj motor ali je oglas sa moto berze spao tako da ne mogu da stupim u kontakt sa vlasnikom ovog motora, jer ovaj broj sa ovog oglasa je nije vise u funkciju.. Ako neko zna njegov broj neka mi javi na PP, pozdrav Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Mart 4, 2010 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nisi procitao da je covek odustao od prodaje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Nije covek odustao, cuo sam se sa njim prosle nedelje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj ga na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam tek video da ga nema tri meseca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo me,tu sam.Uspeo je čovek da me pronađe preko prijatelja a i obavešten sam da se neko interesuje za motor na BJB.Ja više ne posećujem ovaj sajt iz "objektivnih" razloga i izvinjavam se svima a posebno svojoj ekipi što sam se opet oglasio ovde.Neće se ponoviti.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Mart 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Mart 9, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Postao sam ponosni vlasnik ovog motora i clan Xl sekte ;D Moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...