Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia rs 125 sp za trke 1300 eura

Recommended Posts

• U prolazu, 81 postova

Onaj ko bude kupovao neka ga dooobro pregleda jer Ratko nije bas najposteniji prodavac. Ukoliko vas zanimaju konkretna iskustva u poslovanju sa njim, poslacu vam na pm nije problem!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 314 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660

Ratko SX,,,sta ovaj kolega kaze,,kakva je ovo provokacija

ja sam ratku prodao gume za ovaj motor,,i mislim da su to ove na motoru sto su sad, dogovorili se od dvije rijeci,, ja njemu gume on meni pare,,i cist posao,,,ostali prijatelji

• In memoriam, 87 postova

Ne znam koje ovaj r3d ali vidim da je neki rtd ili ti retard...ja nisam nikoga zajebao i svi ljudi su bili zadovoljni,a ti mudonja sto spamujes oglas i reci kakav sam to ja prodavac ?

• Svrati ponekad, 261 postova

gledao sam motor na par trka, lepo izgleda lepo se cuje i lepo ide... samo Ratko da te pitam, izvini za off, da li treba malo da mu skratis prenos jer mi se cini da su ti brzine nekako dugacke ili gresim? pozzz

• In memoriam, 87 postova

jeste brate,i sam znas da se sam finasiram...tek na ovoj trci sam imao trkacki prenos,ali i on je bio dugacak za ovu stazu...a nisam imao rezevne tj da kombinujem...

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja