Jump to content

Moto Zajednica

Ocem da uzimam BMW

Recommended Posts

• Zainteresovan, 528 postova

Pozdrav ljudi, nema me skoro mesec dana na sajtu jbg, preselio sam se u novi stan (SVOJ!!!) pa jos nemam nikakvo crevo da mi tece interenet, elem da neduzim sad kad sam resio stanbeno pitanje dosao na red i motorce al morace malo jefitiniji ovaj put jbg nemoze sve :) , htedoh ovde da pitam za savet pre nego sto odem i pogledam motoric

Znaci BMW F650 96-97 godiste, nisam zalazio u detalje kaze mi covek (ne onaj koji ga prodaje) da je motor u extra stanju 1800e pa me intresuje neka zapazanja i iskustva za ovaj motor kao i to kolika mu se krecu cene i na sta bih konkretno kod ovog modela trebao da obratim paznju i sta god vam padne na pamet vezano za ovaj motor slobodno napisite.

Nadam se efikasnim odgovorima u duhu ovog sajta :)

Poz i hvala unapred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 308 postova

ne kapiram 1800 eura za bmw i još 97 godište, tu nešto smrdi ili je stranac ili je krš ili te je jako polilo, ako je ovo poslednje KUPUJ ako ti se i ne svidi zaradiæeš na njemu :roll:da to nije sluèajno 2800... :roll:

• Drug član, 1116 postova
  • Motocikl: ZUNDAPP KS 750

taj F650GS BMW vredi najmanje 2500evra ako ista valja cudno mi je to sto je tako malo a tom motoru se nema sta pokvariti na njemu je rotaxova masina,moj freewind je kopija tog BMW I 97 je god u perfektnom stanju za 3000evra ali to je ipak bmw on vredi vise.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja