Neške 31 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc negde oko 18 i 30 naisao sam na udes u kojem su ucestvovali beli Reno 4 i motocikl. Motocikl je udario u desnu stranu automobila. Pretpostavljam da je vozac Renoa skretao iz Cvijicevece u Jase Prodanovica i time isekao put motociklu. Na motociklu su bila upaljena svetla, a vozac Renoa je bio vidno uznemiren. Policija je vec bila na licu mesta, a vozaca motocikla je odvezla hitna pomoc. Ako neko zna nesto vise o kome se radi, neka nas izvesti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, nemoj u crnu hroniku odmah, valjda ce sve biti u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Jel motociklista ziv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno sam stavio u crnu hroniku, pa molim urednike da prebace temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 17 Napisano Septembar 22, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kad mi je sinoć Neske javio za udes, jer je to blizu moje garaže, trknuo sam donde i malo procunjao po par radnji. Ispred farbare mi je jedna žena rekla da je reno NAVODNO skretao levo iz Cvijićeve u Jaše Prodanovića a da se momak na motoru prikucao u njegov zadnji desni kraj jer je išao Cvijićevom iz pravca raskrsnice sa Takovskom. Radnja je skoro na ćošku pa je videla dobar deo. Po njenim rečima, čula je sirenu i udarac i videla da reno stoji na samom ulazu u Jaše Prodanovića a motor leži "pod njim" šta god to značilo. Po količini blata, srče i kojekakvih tečnosti na ulici, mora da ga je dobro drmnuo. Na žalost, kad sam stigao više nije bilo ni policije ni ljudi koji bi mogli da mi kažu nešto više. Neki čiča kaže da, citiram "motor nema nikakve oznake i farbu" pa je za pretpostaviti da je neki naked, ali čiča je došao kad je hitna pomoć već odvezla motoristu i ne zna šta je bilo. U svakom slučaju, tragedija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan El saznao neko nesto o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...