monsterbnt 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Posto su me vec cenzurisali zbog moje recitosti evo opet Dobar dan svima Ja sam Monster rodjen davne 1978 vozim KLX250 zbok koga treba nekima da dizem spomenik zivim na NBGD-u krvna grupa A+ volim sve sto vole mladi mrzim cenzuru I da umalo da zaboravim KAWA RULZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da me nece opet obrisati zato sto nisam napisao i maticni broj i broj L.K........... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Septembar 21, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan haha !!! dobro dosao !!! prgavi monster ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa kad me cenzurisu UA CENZURA BRE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6374 Napisano Septembar 21, 2009 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego si bio nevaljao i nisi 'teo da deliš užinu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nedam bre moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan e pa tako vec bolje! Dobrodosao! ;D i nemoj da prdis tu bezveze nego idi vozi btw i ja imam A+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vozim boli me zadnjicaaaaaaa :'( Ovakav ne mogu ni da upalim motor 'bem ti kurblu........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Mah mah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vozim boli me zadnjicaaaaaaa :'( Ovakav ne mogu ni da upalim motor 'bem ti kurblu........ Boli te zadnjica....Bio si na Gay Pride-u ? ;D ;D ;D ;D ;D Dobrodosao Monstrume, budi fin kao sto i jesi u dushi i ne pravi se pametan jer ce odmah da te "ubrishu"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vozim boli me zadnjicaaaaaaa :'( Ovakav ne mogu ni da upalim motor 'bem ti kurblu........ Dobrodošao Ta kurbla je dobro poznata u nekim krugovima E sad, ne poznajem te lično (ŠTA? Ne znaš monstera? (Mladen, Katja, Gremlin, Mare....)), ali rekao bih da ćeš morati malo sa Gremlinom na akciju dodavanja kilaže, pa kurbla neće biti problem E, da... i nemoj da se brineš, bili smo nežni prema KLXu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 22, 2009 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sigde Tebra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan sad mogu i ovde da te proganjam sto si kupio KLX-a pre mene :):) salim se pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vozim boli me zadnjicaaaaaaa :'( Ovakav ne mogu ni da upalim motor 'bem ti kurblu........ Boli te zadnjica....Bio si na Gay Pride-u ? ;D ;D ;D ;D ;D Dobrodosao Monstrume, budi fin kao sto i jesi u dushi i ne pravi se pametan jer ce odmah da te "ubrishu"... ma pao sam na istu pa me boli detalje pada cu zadrzati za sebe a inace vec me cenzurisali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 22, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vozim boli me zadnjicaaaaaaa :'( Ovakav ne mogu ni da upalim motor 'bem ti kurblu........ Dobrodošao Ta kurbla je dobro poznata u nekim krugovima E sad, ne poznajem te lično (ŠTA? Ne znaš monstera? (Mladen, Katja, Gremlin, Mare....)), ali rekao bih da ćeš morati malo sa Gremlinom na akciju dodavanja kilaže, pa kurbla neće biti problem E, da... i nemoj da se brineš, bili smo nežni prema KLXu ma upalim ga ja ko minu kad sam zdrav i ceo a sto se tice neznosti prema KLX-u ....... KAKVA BRE NEZNOST IMA DUSU DA MU IZVADIM!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! fala bolje vas naso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=monsterbnt link=topic=42262.msg626865#msg626865 date=1253641385 a sto se tice neznosti prema KLX-u ....... KAKVA BRE NEZNOST IMA DUSU DA MU IZVADIM!!!! samo probaj!!! ima ja dusu da ti izvadim!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 23, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=monsterbnt link=topic=42262.msg626865#msg626865 date=1253641385 a sto se tice neznosti prema KLX-u ....... KAKVA BRE NEZNOST IMA DUSU DA MU IZVADIM!!!! samo probaj!!! ima ja dusu da ti izvadim!!!! moje sad ko ti kriv kad nemoz da ga upalis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 26, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...