Jump to content

Moto Zajednica

Prepravka Zxr750 - Menjanje Agregata

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 102 postova

Izvinite na smetnji ali malo sam sjebo moju masinu pa me sad interesuje dali moze koja druga masina da se uklopi u ram od zxr750 odprilike...ZX9R ILI ZZR1100 ILI TAKO NESTO SLICCNO unaprijed hvala?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 299 postova

moze,malo ima gimnastike ali moze.u principu svaka masina moze,bitno je da lanac bude u pravcu e sad samo je pitanje da li se i koliko to tebi isplati i da li si voljan za takav maraton :)

• Svrati ponekad, 102 postova

Evo juce sam  bio kod majstora i otvorili masini samo jedan klip je crko 4 ventila i pumpa od ulja i mora malo glava od motora da se radi na taj klip gdje je on to smrvio a pumpa od ulja je valjda crkla zato sto je usisala dio od klipa i zablokirala drugo je sve u reduuu....Nasao sam br tel od jednog majstora u BEOGRADU TJ MJESTO SURCIN AKO GA KO Zna NEK MI JAVI...On mi je reko...NOVU PUPMU OD ULJA NOVU GLAVU SA VENTILIMA KLIP I BLOK CILINDRA SVE OD NEKOG NJEGOVOG MOTORA ZXR-A i da mi sklopi za 400E...STO VI MISLITE O OVOME DA JA RADIM ILI NE?????

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

imas ovde clana MCMracing koji je ubacio masinu od devetke, ide sraf na sraf valjda, devetka je i nastala tako sto je razbusena maasina od sedmice...

Nije baš sve isto,čak i različita godišta ZXR-a 750 imaju neke različite nosače,ali to ne znači da se ne može štošta nakarabudžiti u ZXR-ovu ramu samo treba sve prilagoditi.

• Drug član, 1854 postova

imas ovde clana MCMracing koji je ubacio masinu od devetke, ide sraf na sraf valjda, devetka je i nastala tako sto je razbusena maasina od sedmice...

Nije baš sve isto,čak i različita godišta ZXR-a 750 imaju neke različite nosače,ali to ne znači da se ne može štošta nakarabudžiti u ZXR-ovu ramu samo treba sve prilagoditi.

nisam ni mislio da svaka devetka paše u svakog zxr-a.  :)  ima sve lepo objašnjeno u linku.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja