mlader 251 Napisano Septembar 18, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomagajte! Da li neko zna gde ima da se kupi ovaj famozni alat koji služi za menjanje opruga i amortizera? Trebalo bi da izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Septembar 19, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Moracu jedne nedelje da odem onda na Bubanj potok. Trazio sam u AP sportu, auto Neni i Linea as, i niko od njih ih nema, znaju o cemu pricam, ali nema. Trebalo bi jos da probam na buvljaku ovih dana... Ako se jos neko seti neke konkretne radnje gde to ima da se nadje neka kaze da kupim, pa posle kome god treba neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima na Bubnjari, "stručno" ih zovu Mačke , video sam ih tamo više puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Na bubanj potoku ih imas, oko 20-30 su par, nemoj traziti po prodavnicama, ima ih ali su im cene zestoke, pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Septembar 19, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas i u pancevu na buvljaku okej su cene a i ti sto prodaju u bubnju nabavljaju u pancevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja,mogu da ti pozajmim ako treba al da vratis ;) jedino ako ti netreba za neku cescu upotrebu,inace sam kupio kod nas na bugar pijaci/bugari tu prodaju sve i svasta od alata..ma od igle do lokomotive/ rico alat/// ako treba mogu ti pozajmiti na par dana nije frka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 20, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu pomoc, mozes oprugu da stegnes chelicnom zicom, pa kada montiras amort nazad samo je cvikujes i skines. JAKO JE OPASNO i nije manevar za nekog ko majstorise iz hobija, ali zavrsice posao... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomagajte! Da li neko zna gde ima da se kupi ovaj famozni alat koji služi za menjanje opruga i amortizera? Trebalo bi da izgleda ovako: A da si napraviš sam? Treba ti navojna šipka(špindla) 12mm koju prerežeš na željenu dužinu,4 matice M12,komad cijevi sa unutrašnjim promjerom 13-15mm koju narežeš na komade duge cca 80mm i na njih zavariš kuke,staviš na navojnu šipku zakačiš na feder i steži brate dok se ne spoje spirale ;D Imam takve kod kuće,razmontirale su ohoho amortizera,samo neda mi ih se sada slikati i prebacivati to na komp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam skidao oprugu i kod prvog automehanicara sam skinuo gratis. Osim ako bas ne zelis da kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece je su li ti te mecke potrebne za auto ili za neki moto amortizer ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...