sinke 451 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Mondial zat 2006 150ccm 12ks-145kg,presao 7000km.Odlican veliki i udoban jedan od kineza sa najboljom zavrsnom obradom.Uradjen servis,nov akumulator,reg.do maja 2010.ja sam vlasnik.Uz motor ide kofer i kaciga agv.Cena = 850eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Septembar 18, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel Mondial Turcin ili Kinez?!Do tvog oglasa sam bio ubedjen da je Turcin...Sto se tice zavrsne obrade,nema mu se sta prigovoriti.Gledam juce u Beogradjanki Peugeot Sum-Up 125,pa Mondial je za njega'' izmislio'' skuter!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa rade se u turskoj po licenci suzikija,ali svi ga zovu kinezom ;D jbg cim nije poznata firma odma je Kinez ??? pa i ja prihvatio to da ne zbunjujem ljude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova kaciga sto je na njemu ide uz motor? Koja je velicicna? Jel bi prodao nju posebno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova kaciga sto je na njemu ide uz motor? Koja je velicicna? Jel bi prodao nju posebno? Kao si snimio kagigu svaka cast,pravo si njuskalo!!! CIA snajka CIA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ozna sve dozna! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije ta kaciga, ova agv sto ide uz motor je ona za skutere sa otvorenim licem skroz crna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 18, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Nije ta kaciga, ova agv sto ide uz motor je ona za skutere sa otvorenim licem skroz crna Ok hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Septembar 19, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li te mozda interesuje zamena za transalp 94god,ekstra stanje,oprema , koferi .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li te mozda interesuje zamena za transalp 94god,ekstra stanje,oprema , koferi .... Interesuje me ali ja nemam trenutno para za doplatu,a ne verujem da cenis TA ispod 1000eur :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan naravno da ne , transalp cenim 2500€ fiksno srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,takodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Octobar 7, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da li dolazi u obzir zamena za Keeway Matrix 2007, 50ccm, daljinsko paljenje, u odlicnom stanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li dolazi u obzir zamena za Keeway Matrix 2007, 50ccm, daljinsko paljenje, u odlicnom stanju? Pa nemam pojma ,daj neku sliku,koliko ga cenis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto ne odgovaram, nisam bio pri civilizaciji (internetu). ) Pa ne znam ni ja sta i kako. To je moj motor, kupio sam ga na Sajmu automobila 2007. Ja sam ga vozio prve godine a sestra od tada. ONa je otisla za Ameriku ovog avgusta pa sad hocu da ga zamjenim za nesto malo vece. Presao je 7500 km, ima 50 kubika, radi ok. Skuter kao skuter. Ja imam 100 kg a mene nosi do 70 kmh na ravnom (za uzbrdo ne garantujem) ))) PS. Slike sam napravio ovog momenta tako da nemoj da mi zamjeris sto je prljav i ne sredjen. ) Predlazem da se nadjemo pa da isprobamo kako idu i jedan i drugi i onda da pricamo o brojevima... Moj broj je 063/694 770 i zivim na Paliluli (Cvijiceva) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan s Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan d Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 9, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pohvale za oba skutera...za matrixa samo reci hvale imam..Vozim isti... PS:@Zli kako majke ti ide 70kmh?Ja sa malo manje od 110kg,nema sanse preko 64-65 a i to jedva..60 najcesce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan svaki dan idem kuci od Partizanovog stadiona prema Kneza Milosa (jeste da je malo i nizbrdo) i redovno dodjem do 68-70 kmh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama ,pa racunaj sutra negde posle podne da se nadjemo,pa sto ti kazes da onda pricamo dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi?Uradiste li nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 21, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 21, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi za kes pada dogovor i obaranje cene ispod 850e,a za zamene .....Nudite pa da se dogovaramo!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan ZA KES 750 EUR!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...