rbdesign 8 Napisano Septembar 8, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav za sve clanove crne reke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan poceo je sa radom i klupski sajt www.mkcrnareka.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17164 Napisano Januar 30, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braći iz MK Crna Reka. U moje lično i u ime Moto sekcije Udruženja Veterana 63. Padobranske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braći iz MK Crna Reka. U moje lično i u ime Moto sekcije Udruženja Veterana 63. Padobranske. Hvala Ziko,pozdrav i za vas veterane,nadam se da cemo i ove godine biti na braniku otadzbine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 26, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijateljskom klubu(ocu Branislavu,Peri,Stevi Bakinom,Minji,Ljubi...)od drugara iz M.K."Čivija". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Mart 28, 2012 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala prijatelju, pozdrav tebi i članovima kluba MK Čivija od braće iz MK Crna Reka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Braco moja HRISTOS VASKRSE zivi i zdravi sto godina bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduras 4 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srem.Mitrovica Mk.Crna Reka Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vajstinu vaskrese od micka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Posle jutarnje liturgije koju je odrzao otac Branislav,clanovi mk Crna reka i prijatelji krenuli su u tradicionalnu uskrsnju voznju do Soko grada iako je bilo lose vreme nije moglo da nas spreci u lepom uskrsnjem druzenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 20, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast braćo.Čuo sam od Mike da vam je bilo lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduras 4 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srem.Mitrovica Mk.Crna Reka Motocikl: yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i pored loseg vremena extra duzenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Maj 27, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Jedna postava clanova MK Crna Reka kod brace iz Civije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 27, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlična fotografija(mada ti i ja imamo lepšu,možda što sam ja na njoj ).Drago nam je što smo ugostili svoju braću. Vidim da se "bunar" pio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Maj 29, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Odlična fotografija(mada ti i ja imamo lepšu,možda što sam ja na njoj ).Drago nam je što smo ugostili svoju braću. Vidim da se "bunar" pio. ha ha ha bunar se pio s tim sto nas bunar nema dna,licno nam se Steva uverio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 29, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguće!!! Znam Stevu Bakinog nije on takav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan jedna fotkica clanova MK Crna Reka sa skupa u Uzicu 2012 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=ryYFvCvgqU4&feature=player_detailpage 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Octobar 29, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji iz Beograda,Novog Sada i Šapca pod zastavom M.K."Crne Reke" na skupu kod M.K."Čivije".Slika sve govori,toliko različitosti a ipak potpuno isti: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji iz Beograda,Novog Sada i Šapca pod zastavom M.K."Crne Reke" na skupu kod M.K."Čivije".Slika sve govori,toliko različitosti a ipak potpuno isti: Cak nam je i prosek godina 22. Mladici, nema sta. Eto zasto insistiram da jedes ponekad i kokice a ne samo prasetinu.jer ces imati liniju kao ja i u stotoj. Lakse se Brate pridje motoru, a i zbog onoga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Novembar 14, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji iz Beograda,Novog Sada i Šapca pod zastavom M.K."Crne Reke" na skupu kod M.K."Čivije".Slika sve govori,toliko različitosti a ipak potpuno isti: nema sta pravi lepotani,Saler ipak nam Dane vadi prosek 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 14, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Peđa,nema šta uvek se slažem sa tobom. Dane je tek sad u usponu snage. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Decembar 18, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Zimska zurka u Kosovskoj Mitrovici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17164 Napisano Decembar 18, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaauuuuuuuu, pa jel preživeste ovaj užas? Deluje baš strašno Mada je i za našim stolom bila žestoka borba. Ja sam doduše pio sok (pošto sam vozio) ali sam davao moralnu podršku "borcima". (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast momci vidim da ste se lepo proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...