woolfika 2 Napisano Januar 12, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li mi neko moze reci na koliko stepeni se ukljucuje ventilator na yamahi r6? Isto tako me zanima da li mogu da sipam u njega ulje Selenia full sintetic? POzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 12, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako me zanima da li mogu da sipam u njega ulje Selenia full sintetic?POzdrav Za ventilator ne znam, a Seleniu slobodno sipaj. Probana na ZXR750 u crvenom :twisted: non-stop, bez problema!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 12, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Isto tako me zanima da li mogu da sipam u njega ulje Selenia full sintetic?POzdrav Za ventilator ne znam' date=' a Seleniu slobodno sipaj. Probana na ZXR750 u crvenom :twisted: non-stop, bez problema!!! :wink:[/quote']MOTOREX TOP SPID ful sintetik i samo ful sintetik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Januar 12, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan B A R D A L ljudi sto se tice ulja to je provereno dobro a nije poznato da bi neko radio divcu.Nekazem da je selenija losa ali je moguce da bude falsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Januar 12, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pitam zato sto meni otac kaze da je kao mnogo sto mi se motor ponekad popne na 100 stepeni, kao ne sme toliko da se greje, pogotovu u ovo vreme, danas sam ga vozio malo ostrije, i onda na leru je radio jedno 3 minuta i drugar ga isturirao jedno tri puta pa zato i pitam. DOkle sme temperatura da se dize? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste R6? Ventilator se pali na tacno 100 stepeni i to je sasvim normalno, dodje do 101-102 i onda ga obori na 95-96. Ja sipam Motul 300V Factory Line Double Ester. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stariji model možda se pali na 105-106 stepeni. Meni se na R1 (2000) pali na 105, temperatura nastavi da se penje do 106-107, pa krene da opada do 98 stepeni, i onda se ventilator ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2001 je godiste i ventilator se nije upalio na 102 stepena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 13, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem da je selenija losa ali je moguce da bude falsa. Ma baš je moguæe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lt; MILY gt; 0 Napisano Januar 13, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stariji model možda se pali na 105-106 stepeni. Meni se na R1 (2000) pali na 105' date=' temperatura nastavi da se penje do 106-107, pa krene da opada do 98 stepeni, i onda se ventilator ugasi.[/quote'] Takodje i meni....Inace sto se tice Selenije,meni je drugar preporucio da sipam nju ali naravno orginalnu iz Italije. On je inace svake nedelje tamo pa moze da dotera,ako ti bude trebalo cimni pa ce doneti..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 100 i neki stepe,a ulje motul 300v factory..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...