Mina 545 Napisano Januar 12, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hello svima! Lazar [Evil Zo] i ja se dogovaramo vetj par dana da se provozamo malo...I na kraju smo smislili...Ako josh neko zeli da nam se pridruzi dobrodoshao je... U sluchaju da ima sporijih motora, molimo vas da organizujete sporiju grupu... Tura je BG-Ruma-Frushka gora-Novi Sad-Misheluk [zaustavljanje od pola sata-sat da Evil vezba ] - BG Okupljanje na parkingu kod Beogradske arene od 10 do 10:30 . Polazak TACHNO u 10:30 i ni minut kasnije Neki su se vetj prijavili, Dexter, Yoman, Najzli ili Glista... Ako nekom treba josh neka inf moj tel je 064/8236-236 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 12, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan kako vas mrzim.... spustite se malo juznijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 12, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan kako vas mrzim.... spustite se malo juznijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: Dogovarala sam se ja s Lazarom i oko toga juznije a i sa sparcom ... [prichao mi je kako vozish i rekla sam da moram dotji dole da bi me ti provozao ]...chek samo da otopli josh malo i da sednem na moju makinu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hej,bre!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 12, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan kako vas mrzim.... spustite se malo juznijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cry: Dogovarala sam se ja s Lazarom i oko toga juznije a i sa sparcom ... [prichao mi je kako vozish i rekla sam da moram dotji dole da bi me ti provozao ]...chek samo da otopli josh malo i da sednem na moju makinu :wink: ko zna sto ti je Sparco napricao... aveta previse sad se skoncentrisite na tu voznju u nedjelju, a za dolazak ovdje cemo tek pricat nekom prilikom.... a to tek jedva cekam uglavnom, slike cekam sa te voznje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1921 Napisano Januar 12, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja. Jos da odlucim ocu li vtr-om ili vfr-om... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja. Jos da odlucim ocu li vtr-om ili vfr-om... VTR-om definitivno, vozimo Miseluk! :bouncefire: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E da neka neko ponese fotoaparat... Ili jos bolje ako Pablito ponese kameru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Neki su se vetj prijavili' date=' Dexter, [b']Yoman[/b], Najzli ili Glista... :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Januar 13, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znaci da PABLO I EVIL ZO ne dolazite na Counter u nedelju? Aj ako mozete javite mi hitno na pp il mob da mogu da regulisem rezervacije i kazem tacan broj, da li ste tu ili niste. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Polazna tacka nije arena vec blokovi, ko ne zna da se snadje neka zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Pih, bash dobra ruta... Na zalost meni je maximum 90-100 km/h dok ne razradim makinu, pa se bojim da bi samo usporavao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pih' date=' bash dobra ruta...Na zalost meni je maximum 90-100 km/h dok ne razradim makinu, pa se bojim da bi samo usporavao...[/quote'] Ko hoæe nadje naèin, ko NEÆE nadje izgovor!!! :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih krenuo, ali devojka mi nema kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika konacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim æopao se dizni, ne vidim minin bike jesi uspela da središ, sorry ako je off, lepa vožnja, dobra ekipica, :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 14, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kakav dan... Sve me zivo boli... Nije ni cudo, presao sam preko 50 km samo na stazi da ne racunamo put. Ali osjecam se fenoooomeeenaaalno! Jako dobra voznja, jako dobra atmosfera i jako lijep dan... Krenusmo mi tako u cik zore (oko 11h :oops:), sakupismo se i laganeze autoputem put Rume. Do izlaska na autoput, DexteRR nas je vozao svakakvim puticima oko aerodroma (to ti je kada covjek voli svoj posao :mrgreen:). Prodjosmo neke naplatne rampe i tu nedje zamalo da se iskljucimo na pogresnom mjestu. Ispade sve dobro, nastavismo dalje do pravog isljucenja, medjutim tu izgubismo covjeka Versys je toliko brzo isao da nije mogao da uspori pred iskljucenje pa je silom prilika produzio zajedno sa gazdom dalje Javi nam se Perune da znamo jel si ziv! Ruma-->kafana i put NS-a. Stigosmo mi na Miseluk za cas, ali bukvalno za cas A na Miseluku... UH! Navozasmo se bas i to jako dobro. Bilo je desetak kvalitetnih krugova, jaaaako sam zadovoljan. Motor i ja smo danas bas funkcionisali kao jedno. Samnom se na Miseluku najvise druzila Mina dok su Sale, Dex i Vladas navijali sa strane A Mina :shock: Slusa Mina sve sto joj se kaze, bukvalno je razbila stazu! Way to go sister! :kul: Poslije nekih pola sata-sat, Dex nas je bukvalno skinuo sa motora uz kukanje kako je gladan i prijetnju da ce nas sve pojesti ako odmah ne odemo nedje na neki obrok. Tako i bi, poveo nas Vlado na objed, nahranismo Dexa, poslasmo ga po palacinke, a mi nazad na Miseluk. Kada smo se vratili tamo, sve je bilo puno nekakvih ljudi. Bilo je par za*ebanih trkaca, ali Mina ih je sve pokidala! :mrgreen: Stize i DexteRR sa palacinkama ali bez plasticnog pribora tako da smo se umazali za medalju, a ponajvise donosioc (pogledati Vladove slike ). Stigose u medjuvremenu Igor i Pablo. Ovjerismo i sa Pablom jos koji krug i laganeze put BG-a... Rece Pablo poslije u garazi da je moj kolega masinac stao ali da su uz brzu intervenciju nastavili dalje. Raspisah se ja previse, ne znam kako bih vam opisao, ali meni je ovo bio jako lijep dan. Sve mi je islo od ruke, a ponajvise krivine... :mrgreen: Vlado, ajde ako ikako mognes posalji mi te slike na mail u vecoj rezoluciji. E da, ja imam samo jednu sliku. Pogledajte i recite mi vidite li neku slicnost izmedju fotografije i ovog smajlica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 14, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan E da, ja imam samo jednu sliku. Pogledajte i recite mi vidite li neku slicnost izmedju fotografije i ovog smajlica: Osmeh andjela!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 14, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan otpao mi sraf sa - pola sa akumulatora, spala klema pa se motor odjednom ugasio. (i to 100 m nakon naplatne rampe, gde smo svo 6oro iskulirali putarinu :mrgreen:) yamahi izgleda ne prija zlocin jedino me pablo video da sam stao, ostali odleteli.. sva sreca da je bilo bas ono na sta sam sumnjao, pablo dao ideju da probamo da nabudzimo sraf koji pricvrscuje rezervoar, i uspelo je... raspalio sam masinu i odmah smo nastavili dalje, sve u svemu lep dan, lepa voznjica sa super ekipom (koja je malo brza od mene jer imaju oklope :wink: ) nadam se da cemo uskoro opet da ponovimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Januar 14, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim. Jebiga, smara ovo razradjivanje masine, ali bolje mi je da ispostujem tih par stotina km...Svaka cast za cekanje, ali kada sam promasio ono skretanje bas mi je bilo glupo da vas zadrzavam jos i zbog toga. Anyway odoh ja skroz do SM, pa sam se onda vozikao nekim puteljcima tamo, malo Fruska Gora, Petrovaradin, pa nazad starim putem. Jos 350 km, pa gassss. Drago mi je sto smo se upoznali. Vidimo se uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 15, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1.Definitivno æu morati poèeti sa BANOVANJEM slika ne kojima DEX jede, ujeda, ždere, preti, umazan i sl... :evil: 2.Ekipica extra, opuštena atmosfera, SVAKO je probao svaèiji motor, ko je hteo... i pohvaliæu Minu za kormanom Fazera a bogami i ZZR-a... 3.Samo nek je 'vako svaki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 15, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javim , a i kod mene je ovo malo slika shto imamo Hvala Evil-u i Dex-u na pohvalama evo crvenim :oops: :oops: :oops: Meni je naravno bilo extra, fenomenalno, savrsheno, ludo itd...i sve me boli naravno, ali vredi Jedan prelep dan stvarno! E sad evo vam ovo malo fotkica sa mobilnog telefona... OMV pumpa Kafitj u Rumi Vetj smo se vratili u BG i na kraju gume Evil Zo SNAKESBIKER [sale] i Ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 15, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan 1. Perune, pa sto ne svrati do mene da vidim kawu. U buduce ne prastam prolaze kroz mitrovicu a da se nesto ne popije. 2. Dextere hobitu jedan (mada i novi beograd je srem) 3. Lazare junace, napravi ti kilometara i kilometara. Kad se sve sabere 200 . Nemoj preterujes u buduce, nije zdravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan mada i novi beograd je srem Auuuu nisko nisko udars prijatelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Januar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ....e,ljudi....lepo beshe! nije loshe! nego,kladim se da naked razvija barem 220km/h,a i kawa bi mogla tu brzinu da razvije........bez problema!stoga,ljudi ako ste za razradu,javite mi....pomocicu vam!!!!!drage volje! ja da pohvalim organizatore puta,vodju dexterra,lazara i minu!!!! da pohvalim vladu(koji je poneo foto aparat) a posebno "ricarda lavlje srce" :twisted: ....jen' dva i tri!!!!!! idemo dalje................. DO JAJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...