Donkallano 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Prodajem Hondu Pantheon 150. Skuter je odlican,1999 godiste...Sipas i ne mislis...ABS...sta reci,udoban,lagan za voznju,snazan,17KS,ma milina Bozija... Prodaje se intenzivno do nedelje,pa onda ja odoh na odmor.Prodaje se iz privatnih razloga od kojih je najvazniji skolarina za fakultet i ishrana preostalih stenaca iz legla!!! Ako se ne proda,ostaje kod mene i citave sledece sezone... Bez ikakvog ulaganja,stvarno vredi i videti i kupiti ga. Slike sutra,jer je vreme ogranicavajuci faktor! Inace,motor je dospeo u moje ruke nakon nesrece koju je imao moj prijatelj na mojoj Apriliji,pa mi je dao svoj!On,hvala Bogu nije u zivotnoj opasnosti,ali nece moci da hoda pola godine,i jos svasta nesto je sje..A posao je po cerku... Da rezimiramo,1200EUR za kes i nikako drugacije!Zamene mi ne igraju i molim da se pitanja zamene ni ne postavljaju...Jedino za Hondu CBR 600RR 2009 glava za glavu. ;D ;D ;D ;D Kontakt: 064/24-74-163, E-mail: n.kalanovic@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donkallano 0 Napisano Septembar 20, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost,slike tek za petnaestak dana... Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...