Evil_Zo 8 Napisano Septembar 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FJR1300 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motorcikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: FJR1300A 08 2. Vreme provedeno na motociklu: Prva sezona, 21000km za sad 3. Sta mi se dopada: Obrtni momenat dostupan na malom broju obrtaja; "rastegljivost" svake od brzina; komfor; zastita od vetra + grejanje (serijski grejaci u rukohvatima i mogucnost usmeravanja toplog vazduha iz hladnjaka na noge - vozio 1000km u jednom danu na temperaturi od -2 do +8 u farmerkama i preko kisnim pantalonama, odnosno koznoj jakni i preko kisnoj jakni); upravljivost s obzirom na velicinu i tezinu; kardan; servis na 10000km 4. Sta je moglo biti bolje: u gradskoj, stani/kreni voznji na granici grča zbog tvrdoce kvacila, kazu da je to ispravljeno na 09; tezina je standardna za klasu mada bih ja voleo da je laksi; nedovoljno aftermarket delova (nesto sam morao preko drugara iz Amerike, nesto iz Nemacke); sesta brzina bi dobro dosla, pre svega zbog manje potrosnje na auto putu (6.5L pri 130-140kmh)... 5. Moj utisak: Odlican motor, mislim da je u klasi jedino BMW GT bolji ali i znatno skuplji; radujem se voznji po bilo kakvom vremenu Ah, da, postoji i AS verzija, sa automatskim kvacilom ali ostavljam to amerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2001. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: oko 6000 do sad i još se vozimo 3. Sta mi se dopada: Izuzetno "rastegljiv" agregat sa puno snage i obrtnog momenta. Čupa iz svih obrtaja jednako moćno i snažno. Kočnice su vrhunske. Izgled motora je prilično moderan, iako ima već punih 20 godina. Dobra zaštita od vetra (to zahvaljujući elektro-podesivom viziru). Mnogo mi se sviđa što je kardanski prenos, nema pranja lanca, podmazivanja i nerviranja... Potrošnja, koja ne prelazi 6 litara na 100 km. 4. Sta je moglo biti bolje: Nesretno rešeno hlađenje, tj. sva toplota sa hladnjaka udara u rezervoar i zagreva ga toliko da počinje da peče ukoliko se dodirne na letnjim vrućinama. Težina motora, ali s obzirom na kubikažu i na vrstu motocikla, njegovih 285 kila i ne deluje tako strašno... 5. Moj utisak: Izuzetno dobar putni motocikl koji može, uz dobro održavanje, da zgazi gomilu kilometara. Prava drumska putna jurilica. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...