zekazmaj 16 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ga za moju afriku ali na zalost potrebne su mi pare tako da ide na dobos. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Da imas par pa da se dogovorimo!Inace je prelep! Vredi svaki evro! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel on to ima neki zeger da se skine db kiler? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel on to ima neki zeger da se skine db kiler? Stvarno ne bi znao da ti kazem. Ja sam mislio da se tu rasklapa. Ukoliko prolazis kroz Zemun mozes da pogledas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Jel on to ima neki zeger da se skine db kiler? Stvarno ne bi znao da ti kazem. Ja sam mislio da se tu rasklapa. Ukoliko prolazis kroz Zemun mozes da pogledas. ili svrati do bivse firme na kafu pa pogledaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko imam 5 evra a ostalo mi das na lepe oci ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14565 Napisano Septembar 15, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan to bi mi bas leglo, moj motor nema ton ako se ne racuna uvlacenje vazduha u karbove, ako moze na rate eto me Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Zeko imam 5 evra a ostalo mi das na lepe oci ;D ;D ;D ;D ;D Ne ide to na oci nego na motor. A tih 5 eura mogu i da ti skinem;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj top je za levu stranu motora, zar ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 15, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Za desnu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi u pravu pogledaj malo slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14565 Napisano Septembar 15, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Nisi u pravu pogledaj malo slike. mozda treba da se postavi sa izduvom na napred ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj top je za levu stranu motora, zar ne? Jeste za levu stranu je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za levu,za levu,taman za mog Adventura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan to bi mi bas leglo, moj motor nema ton ako se ne racuna uvlacenje vazduha u karbove, ako moze na rate eto me A onda tvoj stari izduv meni? Takođe na rate? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze na 1100 ccm ? Vidim da je levi super bi mi stajao na bmw-a samo ako moze na 1100 ccm . Nego verovatno je otvoren kad se izvadi db kiler ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze na 1100 ccm ? Vidim da je levi super bi mi stajao na bmw-a samo ako moze na 1100 ccm . Nego verovatno je otvoren kad se izvadi db kiler ? Znam da 1200 ima top kao cunak za smederevac Ne znam sta da ti kazem, probaj da pitas nekog kompetetnijeg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Septembar 17, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drazo, premeri sublerom cev pre topa koliko je debela, i tako isto Zeka nek uradi, i ako su priblizne. onda moze bez problema. Mada i mislim vec da bez problema ide na tvoj BMW. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...