pronto 6801 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika dok ne napisem putopis... na zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Jun 8, 2010 Drug član, 1370 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bice putopis kad se malo saberem, za sad eno fotografija na youtube-u (ivkefjr) Prijatelju svako dobro, ajd stavi kad se sabereš pokoju fotku! Kad gledam ovu maglovitu fotografiju, kao da smo bili na različitim destinacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bice putopis kad se malo saberem, za sad eno fotografija na youtube-u (ivkefjr) Prijatelju svako dobro, ajd stavi kad se sabereš pokoju fotku! Kad gledam ovu maglovitu fotografiju, kao da smo bili na različitim destinacijama! Najbolje da direktno na youtube-u (ne ovako "embedded") izaberes 1080p i full screen, dobices slike u vecoj rezoluciji nego sto bjb trpi Nakupilo mi se posla dok me nije bilo, a i sezona je u jeku... bice putopis i pre zime Inace, magla je bila samo na Nordkapp-u, kisa/sneg zadnji dan u Finskoj, osim toga prelepo vreme svaki dan. Citao sam i pre puta da je kraj Maja / pocetak Juna idealno (najsuvlje) za putovanje i stvarno je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kad počinje pisanje putopisa, sad je "pred zimu"? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Kad počinje pisanje putopisa, sad je "pred zimu"? ;D Jos uvek dosta vozim, nema se vremena - kupio sam pre neki dan CBR600F, pa sam k'o malo dete ovih dana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...