Djordje.Rad 274 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha XZ550 i ono sto je od dve takve masina nastalo- Yamaha V-max! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Septembar 16, 2009 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi bike Moto Guzzi V 35/II, pa onda drugi Suzuki GS 650 G Katana :o , pa dalje redom lanac... Bas mi nedostaje kardan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficha007 300 Napisano Septembar 16, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Šid Motocikl: biće Prijavi odgovor kao problematičan Posmatrajuci konstrukciju covek bi pomislio da je kardan keva za duga putovanja. Ali eto Dane i Koma su to Japana vozili motore koji su imali lanac ali ne znam kakva su im iskustva po tom pitanju. Nisam nasao nigde njihov komentar o tome. Misljenja sam da je ipak i najvise za takve rabote presudna volja i iskljucivo volja. Tehnika je ipak na sekundarnom mestu. A mozda gresim :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipot 4 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan kardan nema nikakvog održavanja--jedino kad ga staviš u brzinu se malo čuje---škrt,ako nije u pravom položaju---samo tu se ne može ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...