lalajko 2020 Napisano Septembar 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem hitno. Znam za Boban sajle, kazu da kratko traju jer su krute i imaju mali broj licni. Dakle, nesto kvalitetnije, uvozno. pp ili 064.1129246 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naruci kod Balosavca 3-t racing, odnosno skines svoju sajlu i odneses kod njega on uporedi sa hrpom koju ima i nadje ti odgovarajucu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 13, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Naruci kod Balosavca 3-t racing, odnosno skines svoju sajlu i odneses kod njega on uporedi sa hrpom koju ima i nadje ti odgovarajucu. U pravu si, pozvacu sutra. Verovatno imaju na stanju. Ma ja se nadam da ima neko kupljenu pa mu stoji kao rezerva Kao sto je imam ja, ali nije kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem hitno. Znam za Boban sajle, kazu da kratko traju jer su krute i imaju mali broj licni. Dakle, nesto kvalitetnije, uvozno. pp ili 064.1129246 Ovde si lepo napisao "kazu" a da sam nisi probao. Ja sam napravio kod Bobana sajlu kvacila za 350 din i nikakvih zamerki nemam. Naravno, pre montaze sam je dobro podmazao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 22, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma zavrsio sam i ja tamo. Izgleda mi OK za 240 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...