turbopedja 282 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim javno da se zahvalim Gordanu i Misircu iz Sapca na ljubaznoj , efektivnoj i srdacnoj pomoci bajkeru u nevolji t.j. meni ;D Pokazali su da je svet bajkera jedna od poslednjih oaza i da duh bajkerski zivi i dise punim plucima. Zadovoljstvo da budem pripadnik tog sveta. HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo, pošto je u pitanju javno zahvaljivanje za pomoć u nevolji, da napišeš kakva je nevolja bila u pitanju i kako ste je rešili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ispostavilo se da je u pitanju sitnica tj ljudski faktor posto je u pitanju Honda a Honde se ne kvare ;D Ja sam pri montiranju CDI uredjaja aljkavo to uradio sto mi se osvetilo tako sto me u nekom selu pored sapca privremeno napustio jedan cilindar. Kod Misirca u garazi smo to doterali tako da sam osvezen, napojen i siguran napustio Sabac a Honda je samo vezla do BGD-a. Zbaoravio sam da napomenem da sam tada prvi put upoznao Misirca licno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 248 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1033 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Takav je nas drug Gordan kao i svi Sapcani,uvek su tu da pomognu ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, pa ti jos nisi upoznao finog sveta, kad su ti ova dva čivijaša dobri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, pa ti jos nisi upoznao finog sveta, kad su ti ova dva čivijaša dobri. jos svrati do Kosjerica da vidis zla ocima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, pa ti jos nisi upoznao finog sveta, kad su ti ova dva čivijaša dobri. jos svrati do Kosjerica da vidis zla ocima predajem se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod Kosjerica i Kepe trebali bi da se organizujemo da izedemo onaj kajmak i sabijemo onu rakiju sto je obecana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod Kosjerica i Kepe trebali bi da se organizujemo da izedemo onaj kajmak i sabijemo onu rakiju sto je obecana ;D Dje si bio juce na dvoboju protiv ST? Vrh hedonizma, vrh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, guzva oko otvaranja kluba za bajkere ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, guzva oko otvaranja kluba za bajkere ;D Gde????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dje si bio juce na dvoboju protiv ST? Vrh hedonizma, vrh... Druze, vrati se na EN-a, vise ti lezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Au Bobane kakva provokacija. Ju Ju Ju Ju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni ne bi bilo lako da me neko sa oguljenim Mitas gumama dere ko Musa jarca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je problem u gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je problem u gumama? Sta ti mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je problem u gumama? Sta ti mislis? Prvi sam pitao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, guzva oko otvaranja kluba za bajkere ;D Gde????? ;D Malo sam se izleteo ;D Bice objavljeno kad se sve zavrsi. Bice puno interesantnih iznenadjenja i ideja. Uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Septembar 14, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' pozuri ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam gde je klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 509 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam gde je BIO klub! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...