bachaman 0 Napisano Januar 10, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Respect braci bajkerima! Sebe bih predstavio kao jednog indijanca, koji na zalost nema motor i sada jede leba i vode, ne bi li sakupio neku kintu za svog prvog chopera! CHeerS ! ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Januar 10, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao samo napred :!: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 10, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Haug crveni brate... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Ja jedem 'leba i vode posto sam ga kupio. Saznao sam da 'leba goji pa sam sad samo na vodi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 10, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Respect braci bajkerima!Sebe bih predstavio kao jednog indijanca' date=' koji na zalost nema motor i sada jede leba i vode, ne bi li sakupio neku kintu za svog prvog chopera! CHeerS ! )[/quote'] Svaka cast na izboru,samo napred.Imas moju logisticku podrsku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Januar 11, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodossao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 11, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao a i motor uskoro akobogda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...