BRACO 3323 Napisano Octobar 1, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast meštre , čeka te poznata ekipa u Budvi da vidimo "spravu" iz prve ruke ;D. Pozdrav. Eee Tiho pozdrav za tebe,Luku i onog kolegu sto drzi krompir na terasi.Nadam se da ce govece biti spremno za sezonu pa se vidimo u Gardenu ako poprskate komarce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 2, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Govece utjerano u livadu, dobro se snalazi u prirodnom okruzenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Neisteravaj ga iz prirode,lepo mu stoji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 4, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Danas govece opet u garazi ,uljna pumpa pokupila neki opiljak iz sjebala se ,a zupcanik od druge shlajdra na osovini , hm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 5, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Govece je trenutno razbacano po garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Leleeee!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 5, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zupcanik od druge brzine proklizao , risevi i na njemu i na osovini. Uljna pumpa pokupila neki komad od osiguravajuce podloske koju neko nije dobro previo oko matice i sad moze u smece. Sreca pa cilindar je neocekivano dobar , skoro pa nov. Farbac ne znam ono sto si mi napisao u onoj temi sta znaci.Nabacivanje na osovinu , jel to neko varenje ili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Za sve povrsine koje su `pojedene `manje od 0,5mm,imas varijantu da se `hromiraju`,tj,da se elektrohemijski nanese sloj tvrdog metala a da se nakon toga obruse na potrebnu meru...Slicne probleme sam resavao u Trsteniku,kod firme koja se ispilila iz Petoletke,mada sam tome pribegavao kao krajnjoj soluciji,jer cene tih vrsti usluga nisu imale rucnu...Papreno skupo,ali kvalitet extra...Pa vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 5, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajme pumpe :-X ... pa zar ona ne sisa neposredno iza filtera? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ne ,ona gura u filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 6, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod prijatelja Josipa Lonca u Kiseljaku dobijem novu uljnu pumpu i snop zupcanika i gumice na ventilima.HM milina, govece ce da bude vakcinisano protiv bjesnila koje ga je bilo uhvatilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno raspertluj sito i dobro ga operi. dok se ne rastavi ne moze da se ocisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 7, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marko , A prijatelj Josip nije sherpa ili Lonac kako shtampar napisa vec Lonco ;D Izuzetan momak inace serviser i off road manijak.Njegov prvi komshija je momak od kog ste kupovali Mitas gume i juce je bas poslao gume u Doboj za nekog Mishu iz Kraljeva.Na stanju ima svih vrsta enduro i kros guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 10, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan obavezno raspertluj sito i dobro ga operi. dok se ne rastavi ne moze da se ocisti. Nisam ocekivao ovoliko sranja u situ.Sutra cu uslikati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan kostalo me jos jedne generalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 10, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam preglerdao dijelove , svi lezajevi izgledaju korektno.Kupio sam semeringe ,e jedino cime nisam bas zadovoljan je bregasta i lezista .Zbog loseg pritiska je lose podmazivana i mozda neki opiljcic da je prosao pa ima riseva, a na poklopcu i glavi isto ima pojake ogrebotine.Cak mislim da je imala neki mali luft jer je malo zveckala.Pa jos razmisljam da li da trazim drugo ili da ovo tjeram dokle mogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 10, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam preglerdao dijelove , svi lezajevi izgledaju korektno.Kupio sam semeringe ,e jedino cime nisam bas zadovoljan je bregasta i lezista .Zbog loseg pritiska je lose podmazivana i mozda neki opiljcic da je prosao pa ima riseva, a na poklopcu i glavi isto ima pojake ogrebotine.Cak mislim da je imala neki mali luft jer je malo zveckala.Pa jos razmisljam da li da trazim drugo ili da ovo tjeram dokle mogne. istrnuj je....ili me nazovi pa cu ti objasniti sta i kako ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 10, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nije to fino tako, sad moram da pazim da te ne upucam na CS ;D Imam i ja neku ideju ali neznam da li ce lokalni bravari moci da odrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 10, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nije to fino tako, sad moram da pazim da te ne upucam na CS ;D Imam i ja neku ideju ali neznam da li ce lokalni bravari moci da odrade. netrebaju ti bravari,mozes i sam prosto je ko pasulj,a delotvorno,,, ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 12, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hm ,ebeno govece se neda lako.Podjem da sklapam kad nesto neide kako treba.Nekako uklopi probam da okrenem ,nema shanse.Skinem pregledam da se stra nije pomjerilo ono stoji sve kako treba.Malo vrtim onako bez dekle kad vidim da zupcanik koji pomjera viljuska da uklopi u zupcanik druge brzine i kad se vrati nazad uklapa u zupcanik od pete nemaju isti korak. Znaci taj zupcanik sto se miche i zupcanik od pete nisu isti.Izvadim ga nabacim dekl sve vrti savrseno i shalta brzine.Koliko vrsta ima mjenjaca xt ili je novi snop od neke druge jamahe.A i moj stari snop je imao ostecen zupcanik od pete isto tako kod majstora Josipa sam vidio par komada imaju ostecenje samo na petoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 12, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja uzeo pogresan za TTR. Koliko znam isti menjac je bio u svim XT do pred kraj devedesetih. Ne znam tacno godimu kada su promenili. TT i TTR imaju isti, a verovatno i XT iz te generacije. Ne znam zasto su menjali, peta je ostala slaba. Naizgled je sve isto, samo zubi imaju drugi korak. Nema sta da se brines, eno ga menjac stoji u kutiji i ceka novog gazdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 12, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug ali jedino da ti uradim neku plastiku :D :D U govece nedajem pare dok bas nemoram, ipak sam je uzeo preko ispravnog motora a zima dolazi. Interesantno da bez tog zupcanika sam sklapao da radi necujno, hm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 13, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan prati ebay, naici ce nesto do proleca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 13, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan ebay je za one koji nemaju prijatelje ;D evo malo nepozeljnih gosti u sitki evo razlicitog koraka evo Josipove radnje u Kiseljaku i njegovog arsenala za blato i shumu ovde smo prvo trazili pa smo morali na tavan , a to je vec guglanje, ima ,ali valja naci i bogami kad sam vec odustao covjek drzi u ruci dva komplet mjenjaca i kaze "ma imaju jos tri najmanje" ali posto je vec prvi bio Ok odmah smo narucili espreso iz obliznje kafane.Tako da govece ima nov mjenjac e sad samo da unesem pec i raskidam snijeg pa nastavljam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 14, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan cudo bi bilo da nema, pa tamo ima sve. podsetilo me na radionicu mog dede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...