MIHA 8 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan ev malo da otvorim novu temu tj novi plan na mom emzi posto ih ima dosta oce opet vuja de me ganja zbog nove teme al nema veze mozda bi njemu dobro dosla na crncu hehe evo ja malo da nesto opet nabacim na emzu pa ono da nesto slusam dok se vozikam okolo mp3 + 2 zvucnika prerađena tj smanjena od kompa koji dobivaju napon preko pojacala a ono vuce struju iz akumulatora jedan ce staat taman iznad bravice između satova u masku a drugi ce mo malo sakrit iza obrtaja al bitno da svira uzet ce mo pojacalo iz tih komp zvucnika i spojit ga na akumulator a muziku ce mo dobit s mp3 jeb manje i jednostavnije neg da kazetofon ugrađujem evo ja veceras sredim zvucnike i ugradim ih u masku sam da dojde kolega da spoji pojacalo na akumulator i to je to heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2708 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ne znam baš??? Mz je glasan i ima vibracije, na šta će to da liči, i šta ćeš ti čuti, Sve te peripetije, bojim se da trud ne bude uzaludan. Na sluške i nekako, ali onako - malo mi je bzvz, iskreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ubiću se! Stavi slike šta si petljao da vidimo da se ne zapališ čoveče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan stavim poslje snimku rikno mi fotic al kad mi majstor kolega dojde to pospajati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan Pa, ne znam baš??? Mz je glasan i ima vibracije, na šta će to da liči, i šta ćeš ti čuti, Sve te peripetije, bojim se da trud ne bude uzaludan. Na sluške i nekako, ali onako - malo mi je bzvz, iskreno! cut ce se to se ne bojim ma ja ti imam onu masku naprid pa cu u nju uglavit to sve nece to nikuda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mne interesuje kako si to osmislio... Inace, meni je muzike (8h svakog dana) pun Q... Najlepsa mi je muzika kada MZ "broji" na nekih 70-80 km/h i vetar koji susti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 11, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, meni je muzike (8h svakog dana) pun Q... Pa kad pustas bezveznu muziku, hihihihihiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, meni je muzike (8h svakog dana) pun Q... Pa kad pustas bezveznu muziku, hihihihihiiii E pa MZ ova ti je zlatna ;D...sto jes' - jes' ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 11, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Inace, meni je muzike (8h svakog dana) pun Q... Razumem te u potpunosti . Dok sam radio u radio stanici ( kao organizator programa ) i meni je bilo tako . Dodju muzicki urednici i pustaju sve i svasta, a monitore u emisionoj reziji odvrnu do daske - da bi navodno sve dobro culi . Par puta su spalili Yamahine monitore ( Yamaha NS 10 M ), pa smo morali da im stavimo limitere. Ja sam jedino bolje prolazio jer mi je smena bila 5 sati . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JustSho 4 Napisano Jul 3, 2020 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mz TS250 Prijavi odgovor kao problematičan Citam ovu temu i cudim se kako niko ne prica o bluetooth zvucnike, a onda sam pogledao kada je ovaj post napisan U svakom slucaju, evo mog doprinosa temi Dobija se u paketu sve sto je potrebno da se instaliraju na motor, kablovi,spojnice, osiguraci, uputstvo za upotrebu i instalaciju. Zvucnici se kace na korman (sistem kacenja kao kod svetla na biciklu), kablovi iz njih idu u centralnu jedinicu koja se napaja direktno iz akumulatora. Osim muzike koja se prebacuje direktno na njega, moze se povezati telefon i slusati preko telefona. Takodje ima opciju za pozive,bluetooth i moze pusluziti kao punjac za telefon ili navigaciju. Sto se tice zvuka, nista specijalno (cena je sa postarinom oko 30e) ali je za te pare super opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17594 Napisano Jul 3, 2020 Integrisan, 5189 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes uzeti i bluetooth zvucnik, nakaciti magnet ili zasrafiti i pustas preko telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ko te to dere sa 30 eu ??? Ja prodajem ovakve, mislim identicne za 20-ak (treca strana) : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...