Jump to content

Moto Zajednica

IMA LI HRABRIH ZA DJAVOLJU VAROS

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008

Evo i nekoliko slika sa fenomenalne ture. mada nas je malo uhvatila kisa pred djavolju varos! djavolja posla :o a ostatak puta sunce.

put do dole je odlican. od kursumlije ima, nekih 10km, malo dzomba, krpljen put ali izdrzivo. bas na toj deonici smo sustigli policijski pezo pa smo ih pratili na 80km/h a oni upalili rotaciju ???.

xRECS_img1725gq2.th.jpg

ljute masine (k7 vadi prosek za epitet-ljute)  ;D

vqJMg_img1730xs1.th.jpg

djavoljeva ekipa

Ach03_img1738md4.th.jpg

dljavoljev traktor

4BdNH_img1765nk3.th.jpg

no coment

MPuXt_img1758rc7.th.jpg

najveci...

TlZFS_img1752pb8.th.jpg

ovo nas je slikao neki kamerman koji se tu zadesio. trazili smo jednu fotku a tip nas slikao u 5 poza. malo se zaneo :)

9CSmP_img1763bq7.th.jpg

1ruFc_img1771or5.th.jpg

restoran u podnozju djavolje varosi je radio i bilo je dosta turista. od toga jedan autobus dece koji su nas izbombardovali pitanjima oko motora. :)

jagnjetina ispod saca je za preporuku. pridruzio nam se i lokalni bajker iz kursumlije.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Evo mojih utisaka: trasa Beograd- Mladenovac- Topola- Kragujevac- Trstenik- Krusevac- Blace- Kursumlija je odlicna za voznju i bez obzira na duzinu (preko 300 km), konfiguracija terena i kvalitet puta (90% vrlo dobar) cine da zadovoljstvo uveliko nadmasuje umor. Na kraju ceo utisak dodatno uvecavaju saputnici kao sto su Mrdjan 1 i Profiler koje vam toplo preporucujem za drustvo na nekim vasim putovanjima!8yx79z.jpg

Evo mojih utisaka: trasa Beograd- Mladenovac- Topola- Kragujevac- Trstenik- Krusevac- Blace- Kursumlija je odlicna za voznju i bez obzira na duzinu (preko 300 km), konfiguracija terena i kvalitet puta (90% vrlo dobar) cine da zadovoljstvo uveliko nadmasuje umor. Na kraju ceo utisak dodatno uvecavaju saputnici kao sto su Mrdjan 1 i Profiler koje vam toplo preporucujem za drustvo na nekim vasim putovanjima!

Hvala na komplimentu!  ;)

Malopre mi devojka salje poruku i kaze da je Batic u SKUPSTINI ZA GOVORNICOM rekao da je vladajuca koalicija kao VALENTINO ROSI KOJI JE USAO U SKUPSTINU PA NE MOZE NIKO DA GA STIGNE

suze su mi krenule! ;D

a mogu misliti kako su ga ostali poslanici bledo gledali!!!

• Zainteresovan, 655 postova

Evo mojih utisaka: trasa Beograd- Mladenovac- Topola- Kragujevac- Trstenik- Krusevac- Blace- Kursumlija je odlicna za voznju i bez obzira na duzinu (preko 300 km), konfiguracija terena i kvalitet puta (90% vrlo dobar) cine da zadovoljstvo uveliko nadmasuje umor. Na kraju ceo utisak dodatno uvecavaju saputnici kao sto su Mrdjan 1 i Profiler koje vam toplo preporucujem za drustvo na nekim vasim putovanjima!

Hvala na komplimentu!  ;)

Malopre mi devojka salje poruku i kaze da je Batic u SKUPSTINI ZA GOVORNICOM rekao da je vladajuca koalicija kao VALENTINO ROSI KOJI JE USAO U SKUPSTINU PA NE MOZE NIKO DA GA STIGNE

suze su mi krenule! ;D

a mogu misliti kako su ga ostali poslanici bledo gledali!!!

Evo i ja da se oglasim da ne kazete vas dvojica kako nema utisaka  :) Juce kad smo se rastali na ibarskoj nije mi dao djavo mira pa sam obisao jos jedno 67 krugova po gradu xexe tako da sam stigao kuci tek u pola jedanaest sa okruglo 700 predjeni km  ;D Inace to mi je ujedno i rekord za predjenu kilometrazu u toku jednog dana. Ne treba da vam pricam sta me sve boli  :D

Lm, dan je bio vrh u svakom smislu. Lepo vreme, dobar put, Djavolja varos je mesto koje definitivno treba da se poseti a sto je najvaznije momci sa kojima sam proveo dan su se pokazali kao izuzetno dobro drustvo  ;D

Posto se tokom dana ispostavilo da sam ja "malo sporiji"  ;D morao sam u povratku za Beograd malo da popravim prosek  ;)

Nadam se uskorom djiru sa vama momci gde god  :)

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Znao sam da ce Vam biti super, Djavolja varos je predivna za obilazak i drago mi je da je radio restoran :P Kad sam ja obilazio Djavolju varos, bio je tek u pripremi, pa sam ostao uskracen za jagnjetinu ali ima dana. Slike super, vreme skoro pa odlicno,drustvo extra i sta vise treba?Bravo momci.

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R

Da sam znao, samo da sam znao. Pescara mi nije odgovarala jer nisam imao sa cim da idem Suzana nije za pesak a pogotovo Devilka.Niko se nije javljao i otvarao nove teme za putovanja pa smo ja i moja zena odlucili da se provozamo do Nisa.Moja greska sto nisam bolje prelistao putovanja,mogao sam da vam se pridruzim negde kod Nisa da odemo do Djavolje varosi i vratimo se  zajedno ovako mi smo isli sami pa je malo bila dosadna voznja.Necu da gresim dusu imao sam i poziv od Dode za voznju do Donjeg Milanovca,samo sto je odluka pala Nis.

Od sada citam sve teme pazljivo,bas mi je krivo napravio sam toliki put ukrstili smo putanje a nismo se sreli ne samo sa vama neko sa svima onim koji su jezdili autoputem, a bilo je dosta voznji.

I svaka vam cast za voznju,

Evo jos malo slika

8OztK_img1727cd8.th.jpg BLEee_img1728fu8.th.jpg

404.jpg

Ghost rideri, narocito vlilis jer mu nije radilo poziciono svetlo. Mada nam je skoro non-stop bio upaljen levi migavac a i mi smo mu cuvali ledja! ;D

PROFILER odlican tempo u povratku.  ;)

Cenovnik

vVRpp_img1735ow2.th.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja