nita 5 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko da mi kaze ko pravi protocne auspuhe za virago 750? moji fabricki su dotrajali. izduvne grane su jos dobre ali topovi su gotovi. interesuje me grublji zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan TORA iz Leskovca.Pogledaj predstavljanje clanova tora auspusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno druze ali ja se nalazim kod stare pazove jedino ako ti mozes da mi kazes koliko bi kostao taj auspuh pa ako se mogu uklopiti u cenu da miga urdis i posaljes brzom postom a ja da ga montiram jer siguran sam da sa svojim iskustvom znas i bez motora uraditi auspuh za taj model. zanima me najjeftinija varijanta kojom bi se dobio malo grublji zvuk. hvala jos jednom i pogledao sam tvoje predstavljanje. mogu samo reci EXTRA izgled auspuha a sigurno i kvaliteta i zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tora 7 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Virago 535 motor mora da bude kod mene za ugradnju auspuha, jer ima mali milion prepravki da bi se dva topa postavila. Evo ti slika od Virago 1100 na mejlu da vidis kako to izgleda. 016/250-618. javi se da ti objasnim o cemu se i kako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...