nita 5 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan cao svim forumasima. trckaram po forumu vec duze ali do sada mi nije trebala pomoc pa sam bio u ulozi pasivnog posmatraca. naime imam yamahu xv 750 virago i njen fabricki auspuh je skoro gotov pa me interesuje dali neko pravi protocne auspuhe tj samo repove jer su izduvne grane na mom motoru dobre. hteo bih da ima onaj grubi sportski zvuk.hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38086.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...