daco 11 Napisano Januar 23, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan da tako se to kaze zare,a ti nikad ne dodje na makarone napoli ali da ih ja napravim.navrati sutra kljucam po tastaturi i razvlacim tijesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan da tako se to kaze zare' date='a ti nikad ne dodje na makarone napoli ali da ih ja napravim.navrati sutra kljucam po tastaturi i razvlacim tijesto[/quote'] Spremaj duplu porciju,provuæi æu se da me Èola ne vidi! _______________________________ Speed limit---ali tamo negdje oko 340! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 23, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan da tako se to kaze zare' date='a ti nikad ne dodje na makarone napoli ali da ih ja napravim.navrati sutra kljucam po tastaturi i razvlacim tijesto[/quote'] Spremaj duplu porciju,provuæi æu se da me Èola ne vidi! _______________________________ Speed limit---ali tamo negdje oko 340! parkiraj malo dalje auto,i dodji posteno gladan,bice i neki experiment za jelo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...