Milos_ca 2 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima ja sam Milos iz Cacka i potrebna mi je vasa veeeelika pomoc kao sto pise u naslovu imam gpz 600r,koji sam nedavno skoro totalno pojebao Pokidao sam lanac koji povezuje bregaste i pri tome pokrivio 4-5 ventila i polomio 3 klackalice za ventile,srecom nista drugonije sjebano!!! Pa me zanima da li ko zna gde bih to mogao da dobijem,tj. kupim ili narucim to troje,a da ne bude dranje koze sa ledja!!??? unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan BERA sa foruma moze sve da ti nabavi,potpuno pouzdan,veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...