bikus 17 Napisano Decembar 29, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Decembar 29, 2006 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan po meni je ovaj motor vrh! samo mu fali jedna ktm nalepnica na tanku da malo razbije monotoniju :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Decembar 29, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas i nije nesto posebno... :| Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Decembar 29, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne dopada auspuh. Inaèe lièi na vozilo za one bele vojnike iz Ratova Zvezda... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 29, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ništa mi se ne dopada. Veæ vidjeno... smor :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 29, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je do prezasiæenja u designu motora, koliko vidim zadjnih par godina. Meni se svidja firma, a i linija mi je skroz ok. - silver diamond Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 30, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Glavna alatka kod dizajnera je bila sekira. Ovo je vec poznati u svetu kao ORIGAMI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 964 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Prednji blatobran mu je isuviše okrugao za ostali deo motora :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Decembar 30, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Prednji blatobran mu je isuviše okrugao za ostali deo motora :? tockovi takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Decembar 31, 2006 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ga sam sklepaja il ti neko pomagaja. Mnogo bre bate si gu sa sikirce rabotio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Decembar 31, 2006 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan KTM jos jedamput pokazuje da nije najbolji samo u offroad proizvodnji motocikala,nego zeli da se isproba i u drugim poljima motociklizma,ali veruj te mi uspece i to!!! A i za offroad motocikle dokazuje sledeci DAKAR RALLY 2007god.Od 250 takmicara koji ce ucestvovati na ovom takmicenju,128 takmicara ce voziti KtM...........i sta vise reci..............!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 31, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lièno mi se svidja ,ali neke detalje bi promenio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 1, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan KTM jos jedamput pokazuje da nije najbolji samo u offroad proizvodnji motocikala' date='nego zeli da se isproba i u drugim poljima motociklizma,ali veruj te mi uspece i to!!! A i za offroad motocikle dokazuje sledeci DAKAR RALLY 2007god.Od 250 takmicara koji ce ucestvovati na ovom takmicenju,128 takmicara ce voziti KtM...........i sta vise reci..............!!!!!!!!!!!!!!![/quote'] Pa ne znam kakve veze ima Dakar sa ovim motorom ovde? Po mom misljenju,dizajn je promasena stvar kod ovog modela,jer ce preovladavati oble linije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Januar 2, 2007 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan DAKAR samo govori koliko je ktm dobar i cenjen od profesionalaca!!!!!!!!!! A i zasto mora da bude isti kao ostali motori,to je poenta konkurencije!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 3, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan hm pa kad smo kod toga po meni sa ovim odje kopiraju buelle http://www.sportrider.com/bikes/2005/2005-buell-xb9r-3.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...