puska tandzara 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u toku voznje cujem lupkanje i struganje na prednjem tocku. Odem kod majstora i najlogicnije je bilo da su u pitanju plocice. Zameni plocice ali problem nije resen. I dalje se isto cuje. Kad podignem motor na stender i rukom okrenem tocak (prednji), on se zaustavi uz struganje. Kaze majstor da to nije strasno, pun gas i vozi dok ne legne sve na svoje. Isteraj to iz glave i vozi... A meni smeta lupkanje, izludjuje me. ??? ??? i onda meni sine u glavu sta moze da bude. Jedne veceri pokusam da krenem a da ne skinem DISC LOCK i nece jbg. Skinem , pogledam, sve ok. Teraj Miskoo. I tako sam uspeo da iskrivim disk. Sad kad zavrtim i pogledam, disk se malo seta levo desno.. Ako neko ima predlog za ispravljanje istog (ako je to uopste pametno raditi) nek javne..?? Aj u zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Septembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Naj toplije ti preporucujem da ne budzis nista,nego se iskesiraj za novi disk.Ne mora da bude original,ima vec firmi koje to lepo i posteno naprave za manje love.Sve fercera a glava nije u torbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je dovoljno "debeo"....možda može neki strugar da ti odradi....ali tada će biti "tanji" i novi disk ti ne gine u nakon dosta kraćeg vremena.....ali da se ispravlja...to je "otprilike" nemoguće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne gine mi novi disk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Ne uzimaj sve odgovore zdravo za gotovo,ne bacaj novac(verovatno nisi toliko bogat,a i mogao bi ga upotrebiti na korisnije i hitnije stvari) zato sto ti je ovde neko napisao da moras da menjas i da se to ne ispravlja. U toku sezone se svakome po nekoliko puta desi da zaboravi da skine disc lock,sta bi bilo da svaki put moras da kupis nov disk?!!! Ne mora da se menja,moze da se ispravi do perfekcije,samo strpljenja i vremena.Na isti nacin sam i ja iskrivio disk i to nekoliko puta.Disk ne sme da se obradjuje na strugu,a ispravljanje se vrsi mehanickim putem. Na kom motoru je disk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puska tandzara 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne uzimaj sve odgovore zdravo za gotovo,ne bacaj novac(verovatno nisi toliko bogat,a i mogao bi ga upotrebiti na korisnije i hitnije stvari) zato sto ti je ovde neko napisao da moras da menjas i da se to ne ispravlja. U toku sezone se svakome po nekoliko puta desi da zaboravi da skine disc lock,sta bi bilo da svaki put moras da kupis nov disk?!!! Ne mora da se menja,moze da se ispravi do perfekcije,samo strpljenja i vremena.Na isti nacin sam i ja iskrivio disk i to nekoliko puta.Disk ne sme da se obradjuje na strugu,a ispravljanje se vrsi mehanickim putem. Na kom motoru je disk? Pajo, zbog toga sam i pokrenuo temu. Verujem da nov disk nije jeftin. U pitanju je Suzuki Burgman. Cuo sam da neko radi ispravljanje diskova ali za sad nemam informaciju ko, gde i koliko kosta..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Informaciju imas na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao preventivu za ubuduce mozes da prodas disk lock a kupis lanac. Kad probas da krenes za zapertlanim lancem oko zadnjeg tocka ne desi se nista a kad kreces za zaboravljenim disk lockom krivis disk ili odvaljujes kocionu kandzu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motomorini 1 Napisano Septembar 10, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ili kupis disk lok sa alarmom i cim ga mrdnes tj ispravis motor kulturno te potseti da si zaboravio PS diskovi se ispravljaju ima jedan cika u bg koji to radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan baci i meni PM, imam disk kome je srce krivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne stavljaj glavu u torbu to je čelik termički obrađen i kad se jednom deformiše to se ne vraća,pazi može da liči da je ispravljen ali znaj da nema šanse ni čekićem ni presom da se ispravi.Moja topla preporuka da kupiš drugi makar i polovan.Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Za uspesno ispravljanje diskova,felni,ramova i viljuski javi te se gosn. Nenadu Babicu selo Sirca kod Kraljeva. 036/546069 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 463 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 431 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ispravljao disk koji je bio kriv skoro 10mm. Moze se uspesno ispraviti, ali ne do perfekcije. Meni je ostao kriv oko 0.4mm. Moze se uspesno voziti i kociti. Sa takvim diskom sam presao 12.000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pa sad mu to sto je malo kriv dodje kao abs. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 14, 2009 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ne bih ispravljao sto ne znaci da sam u pravu. Verovatno da odluka zavisi od budgeta. Ako ti znaci taj disc lock mozes da kupis onaj spiralni fluo kabl ili memory cord kako se vec zove i da spojis sa volanom tako da kad sednes na motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...