Funduk 29 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,dosao sam u jako glupu situaciju ! Imam Yamahu Raptor 660R ,2004 godiste sa cuvenim 660 agregatom iz XT-a.VOzim ga vec godinu ipo dana i isao sam i na takcmicenja ,vozen je off i on road i trebao sam da ga prodam za neki dan da vracam dugove Posto sam ja rodjeni maler ,prekjuce mi motor proguuta svo ulje koje je bilo u njemu i zariba !posto me remont agregata kosta oko 400-500 eura razmisljam se dali da prodam sasiju odvojeno i agregat u delovima i kolko je to isplativo ili da u njega stavim drugi agregat koji me kosta ceo 600 eura i moj prodam opet u deovima ? Razgledao sam po netu i raznim forumima mnogo njih je stavljalo drugi agregat u njega od gsxr 600,750 do R1 i buse. Sta je po vama isplativije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 8, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas i umes, stavljaj novi i jaci:-))) ali ne znam kako ce to raptor podneti, a kako ce mu odgovarati takav agregat, posto je on vise offroad, tj kratak mu prenos, a i takvog je tipa masina od XT... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 8, 2009 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi sve te zezancije sa kvadom ako mu stavish neshto shto ima vishe od jednog klipa. Radi generalnu, imacesh nov motor. Lepo razradish i vozi mishko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ubudzivanje bilo cega je igranka bez prestanka. namestis jednu stvar a dve pokvaris. i kad sve uradis dobijes milion ideja kako bi bilo bolje da si uradio. ako nemas preteranu zelju da nesto sam pravis i majstorises moj savet je da kupis drugi polovan agregat preku a tvoj ostavis za delove i budes srecan i zadovoljan. inace ta suva racunica tipa "isto bi me izasao da ubacim drugi agregat" verujem da jos nikom nije uspela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slučaju, dok ne vidiš nivo štete i malko iskalkulišeš delove, glupo je zaletati se na drugi agregat osim originalnog (šraf na šraf). one priče da su drugi pakovali koješta po belom svetu zaboravi, tamo je šuškeća situacija malko drugačija. onaj preko mož da se zaebava, ima para za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan najednostavnije i najjeftinije je da popravis to sto imas. Budz je igranka bez kraja,a to sto dobijes mozes definisati sledecom recenicom:" Odlican je, samo jos..." Motor se vozi po Beogradu, a popravlja po selima, JER RADNI SAT BEOGRADSKOG MAJSTORA JE 10-20E, A MITROVACKOG 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan yo, farbach, jel se to nazire resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Septembar 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan sarafam samo po svojim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...