R1-Alone 0 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo sve moto klubove, sve ljubitelje dvotočkaša i svirke da dođu na žurku moto kluba MC JOKER iz Novog Sada. Lokal se nalazi na Kamenjaru, pored samog Dunava... SUBOTA 19.09.2009. sa početkom u 14h od 20h kreće svirka, pa sve do zore Poneti sa sobom dobru volju, a ostalo je sve nase. Na ulazu kao i do sada docekace vas slatke domacice sa picem i pokloncicem. Ulaz je naravno besplatan, kao i na predhodnim zurkama. Braco i sestre, cekamo vas, dobrodosli! evo kako je bilo na otvaranju: http://www.t-rexriders.com/index.php?topic=1306.0 Sve ostale informacije na tel. 062/770-001 Nidza, 063/517-046 Sela, 063/804-4713 Jole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOLE ZR 1 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na otvaranju kluba bilo je odlicno, zato dolazim i na ovu drugu zurku!Pozdrav za mk Joker! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Poneti sa sobom dobru volju, a ostalo je sve nase. Cene pića i klope ili važi i ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mccobraada 2 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: Ada Prijavi odgovor kao problematičan probaću da stignem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Poneti sa sobom dobru volju, a ostalo je sve nase. Cene pića i klope ili važi i ovo ? Sva pica su 100din, klopa (rostilj) je 150din. Po dosadasnjoj vremenskoj prognozi bice suncano sa temperaturom oko 25 stepeni. Pozdrav i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Meni je taj vikend radan , ali ce i pored toga na zurci prisutvovati pola mene! Naime sinoc sam obavesten da 19-tog moj motoric ide za NS ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Po poslednjoj vremenskoj prognozi bice oko 24 stepena, pretezno suncano vreme bez padavina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Sutra definitivno suncano i toplo vreme. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su dosli, nadam se da ste se lepo proveli! Kacim slike uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam samo na kratko imao sam dobru turu u točkovima mog Jezdimira po Fruškoj gori pa svratih zajedno sa Seljobersima kod Jokera i fin doček poljubi me jedna bajkerka sa čašicom rakije na tom lijepom mjestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...