Dexterr 1969 Napisano Septembar 5, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za Kawu ZZR-1100 kupujem polovnu prednju viljušku, može samo štapovi, može i krivi i oštećeni, potrebni su mi samo unutrašnji delovi... Dakle, može sve sem štapova i čizmica... 1992god, ali pasuju i novije... 064/8870-870 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se valjda skrljao negde? ??? :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 6, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se valjda skrljao negde? ??? :-X Ne čitaš pažljivo: ''može i krivi i oštećeni'' što će reći da su moji pravi i celi... Treba par stvari da zamenim unutra, klikove, teflonska dna, možda opruge i, naravno, semerinZe! Ako neko ima ideju... Hvala za brigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 6, 2009 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se valjda skrljao negde? Ma, nezadovoljni forumaši mu mazali diskove slaninom :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 6, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Kawu ZZR-1100 kupujem polovnu prednju viljušku, može samo štapovi, može i krivi i oštećeni, potrebni su mi samo unutrašnji delovi... Dakle, može sve sem štapova i čizmica... 1992god, ali pasuju i novije... 064/8870-870 Ako je tvoj pakung u viljusci otisao, koliko je pametno kupovati opet polovno. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 17, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za Kawu ZZR-1100 kupujem polovnu prednju viljušku, može samo štapovi, može i krivi i oštećeni, potrebni su mi samo unutrašnji delovi... Dakle, može sve sem štapova i čizmica... 1992god, ali pasuju i novije... 064/8870-870 Ako je tvoj pakung u viljusci otisao, koliko je pametno kupovati opet polovno. ??? Ako ćeš ti da mi sponzorišeš novu, evo sutra ću da poručim... Ideja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Kawu ZZR-1100 kupujem polovnu prednju viljušku, može samo štapovi, može i krivi i oštećeni, potrebni su mi samo unutrašnji delovi... Dakle, može sve sem štapova i čizmica... 1992god, ali pasuju i novije... 064/8870-870 Ako je tvoj pakung u viljusci otisao, koliko je pametno kupovati opet polovno. ??? Ako ćeš ti da mi sponzorišeš novu, evo sutra ću da poručim... Ideja?? Nije prihvatljiva ni pod razno. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Septembar 19, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na 065/5400885 Predrag.Imao je covek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...